ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΣ

Ο Σπυρίδων (Σπύρος) Παπασπύρος του Χρήστου, κατοικεί μόνιμα στην Αγία Παρασκευή, στην οποία γεννήθηκε το 1960, με καταγωγή από τον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας.

Το 1978 εισήλθε στην ΣΜΥ και το 1983 στο Δικαστικό Σώμα των Ενόπλων Δυνάμεων. Είναι Συνταγματάρχης ε.α. και έχει διατελέσει Τμηματάρχης, Διευθυντής και Διοικητής, σε Στρατιωτικά Δικαστήρια και σε Μονάδες του Στρατού, του Πολεμικού Ναυτικού και της Πολεμικής Αεροπορίας, στα Γενικά Επιτελεία Στρατού και Ενόπλων Δυνάμεων καθώς και στο Γενικό Επιτελείο Εθνικής Φρουράς Κύπρου. Έχει εκπαιδευθεί στην διοικητική υποστήριξη, στην διοίκηση προσωπικού καθώς και σε άλλες ειδικές εκπαιδεύσεις.

Έχει τιμηθεί με εννέα Ελληνικά και ξένα παράσημα και με δύο τιμητικές διακρίσεις για εκτέλεση καθήκοντος πέραν του προβλεπομένου καθώς και για επίδειξη εθνικής φιλοτιμίας και αφοσιώσεως στο καθήκον. Γνωρίζει Αγγλικά και, σε επίπεδο εργασίας, Τουρκικά.

Διετέλεσε Αντιπρόεδρος, Γ. Γραμματέας και Πρόεδρος τοπικού Φιλανθρωπικού Συλλόγου. Στις τελευταίες εκλογές του Συλλόγου απείχε, θεωρώντας ηθικά ασυμβίβαστη την συμμετοχή σε Δ.Σ. Συλλόγου με την υποψηφιότητα στις Δημοτικές Εκλογές. Για την εθελοντική συμμετοχή του σε δράσεις του Δήμου (από το 1998), έχει τιμηθεί με Έπαινο από τον Δήμο Αγίας Παρασκευής.

Είναι άμισθο Μέλος του Δ.Σ. του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου, υπεύθυνος για τις πολιτιστικές δομές και δραστηριότητες του Οργανισμού.

ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ

Γράψτε το σχόλιό σας.
Δώστε το όνομά σας