Γιώργος Νεκταρίδης

Γεννήθηκε το 1956 στις Σέρρες και από το 1989 κατοικεί μόνιμα στην Αγία Παρασκευή.  Σπούδασε στη Σχολή Στελεχών Εμπορικών & Βιομηχανικών Επιχειρήσεων  καθώς και Μάρκετινγκ και Δημόσιες Σχέσεις. Έχει ασχοληθεί ενεργά με την πολιτική (μέλος της ΟΝΝΕΔ, Αντιπρόεδρος Τοπικής Οργάνωσης καθώς και Αντιπρόεδρος Νομαρχιακής Επιτροπής).

Διετέλεσε Εκκλησιαστικός Επίτροπος για δώδεκα χρόνια στον Ιερό Ναό Προφήτου Ηλιού Αγίας Παρασκευής καθώς και μέλος της Ενοριακής Νεανικής Εστίας και της Ερανικής Επιτροπής.

Ασχολήθηκε ενεργά με το Γονεϊκό Κίνημα από το 2005 και διετέλεσε Γενικός Γραμματέας και Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού Σχολείου, Αντιπρόεδρος & Γενικός Γραμματέας του 1ου Γυμνασίου και Πρόεδρος του 4ου Γ.Ε.Λ  Αγίας Παρασκευής, είναι δε Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου και Ειδικού Επαγγελματικού Λυκείου/ Τμήμα Κωφών και Βαρηκόων Αγίας Παρασκευής, εκλεγμένο μέλος στην Ένωση Συλλόγων Γονέων Αγίας Παρασκευής και αναπληρωματικό μέλος στην Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου Αγίας Παρασκευής. Επίσης είναι και μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ένωσης Διαβήτη από το 2016, με έδρα την Αγία Παρασκευή. Ασχολείται ενεργά με τα δημοτικά θέματα, ιδίως με θέματα παιδείας, κοινωνικής πολιτικής και πολιτισμού. Είναι έγγαμος με δυο παιδιά.