ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΖΟΡΜΠΑ

Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός – Δομοστατικός του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Έχει μετεκπαιδευτεί στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο και απέκτησε 1ο Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (Msc) στον  «Περιβαλλοντικό Σχεδιασμό Πόλεων και Κτιρίων»  και 2ο Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (Msc) στην «Διαχείριση Τεχνικών Έργων». Έχει ολοκληρώσει με επιτυχία την παρακολούθηση του προγράμματος «Επίκτητος» της Ιατρικής Σχολής του Ε.Κ.Π.Α, διάρκειας ενός έτους, με θέμα «Προαγωγή Ψυχικής Υγείας». Έχει άριστη γνώση της Αγγλικής  και καλή γνώση της Ιταλικής.

Είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος από το 1997.

Από το 1997 και μέχρι το έτος 2001 εργάστηκε στην Μελετητική Εταιρεία S.G.I  Hellas του ομίλου «Ι. Λάτση» με κύριο αντικείμενο της εκπόνηση στατικών μελετών κτιριακών έργων και έργων γεφυροποιίας της Εγνατίας Οδού. Συμμετείχε στην εκπόνηση της στατικής μελέτης του «Κέντρου Εγκαυμάτων Ιωάννης Λάτσης» στην περιοχή της Ελευσίνας καθώς και στην κατασκευή του φέροντα οργανισμού σε συνεργασία με την LAMDA Development. Επίσης το έτος 1999 – 2000 συμμετείχε ως εκπρόσωπος μηχανικός της SGI Hellas στην κοινή ομάδα που συστάθηκε μεταξύ των εταιρειών S.G.I Hellas,  J&P και Eurobank,  προκειμένου να κατατεθεί οικονομική πρόταση Αξιοποίησης του Ιστορικού Κτιρίου του Μετοχικού Ταμείου Στρατού μεταξύ των οδών Σταδίου, Βουκουρεστίου & Αμερικής.

Από το 2001 μέχρι το 2010 εργάστηκε στην Δημοτική Επιχείρηση Ανάπτυξης  Δήμου Αμαρουσίου (ΔΕΑΔΑ) με κύριο αντικείμενο την επίβλεψη εργολαβιών στον δήμο Αμαρουσίου για την διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 καθώς και των μετέπειτα εργολαβιών.  Συμμετείχε επίσης ως μέλος διαγωνισμών για την  Αξιοποίηση της Δημοτικής Περιουσίας του Δήμου Αμαρουσίου όπως το Κτήμα Συγγρού καθώς και το  οικόπεδο που βρίσκεται το σημερινό «the Mall Athens».

Παράλληλα με την παραπάνω επαγγελματική δραστηριότητα και μέχρι το 2010 άσκησε ελεύθερο επάγγελμα εκπονώντας αρχιτεκτονικές και στατικές μελέτες ιδιωτικών έργων καθώς και στατικές μελέτες δημοσίων έργων με κυριότερες αυτή της εκπόνησης στατικής μελέτης για την στατική επάρκεια του Θεάτρου του Λυκαβηττού, σε συνεργασία με την TUV Hellas, καθώς και την εκπόνηση όλων των στατικών μελετών των κτιρίων των υδραυλικών εγκαταστάσεων και της θεμελίωσης των ανεμογεννητριών, σε έργο που αφορούσε στην κατασκευή της υδραυλικής εγκατάστασης για την  αφαλάτωση του νερού, στον Δήμο Σύμης του Ν. Δωδεκανήσου.

Από το 2011 έως τον Σεπτέμβριο του 2014 εργάστηκε ως Ειδικός Σύμβουλος του Δημάρχου Αγίας Παρασκευής με κύρια αρμοδιότητα την απευθείας παροχή συμβουλευτικής υποστήριξης στον Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής, για την σύναψη και την παρακολούθηση  των συμβάσεων των έργων που εκτελέστηκαν στην εν λόγω περίοδο.

Από το 2015 μέχρι σήμερα είναι μόνιμος υπάλληλος του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού στην Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών στο Τμήμα Κατασκευής Αθλητικών Έργων.

Είναι μέλος της παράταξης  Δημοκρατική  Κίνηση Μηχανικών (ΔΚΜ) και συμμετείχε στο ψηφοδέλτιο των εκλογών του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος για την Κεντρική Αντιπροσωπεία, τον Νοέμβριο του 2016.

Στην παράταξη  «Αγία Παρασκευή η Πόλη μας» είναι μέλος των ομάδων εργασίας για τον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό οι οποίες έχουν ως στόχο την παρακολούθηση των αντίστοιχων θεμάτων που αφορούν στο Δήμο Αγίας Παρασκευής, καθώς επίσης στην σύνταξη προτάσεων που αφορούν στο  Πρόγραμμα της παράταξης για τις επικείμενες δημοτικές εκλογές του 2019.

ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ

Γράψτε το σχόλιό σας.
Δώστε το όνομά σας

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.