Ελευθερία Παπαδοπούλου

Γεννήθηκε στην Αθήνα.

Ο πατέρας της Φιλοποίμην Παπαδόπουλος, Μεσσήνιος,ήταν αξιωματικός του Ελληνικού Στρατού,τελειόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και υπήρξε εθελοντής στο Αλβανικό μέτωπο κατά τον Ελληνοιταλικό πόλεμο του 1940.

Αποφοίτησε από την Κτηνιατρική σχολή του Α.Π.Θ το 1980.Διατηρεί από τότε το πρώτο ιατρείο ζώων συντροφιάς στην Αγ.Παρασκευή.Συμμετέχει μέχρι σήμερα σε δεκάδες Παγκόσμια και Ελληνικά Συνέδρια ,σεμινάρια και θεματικές επιστημονικές ημερίδες.

Επι μία δεκαετία διετέλεσε αιρετό μέλος και αντιπρόεδρος του Συλλόγου Κτηνιάτρων Αττικής και παράλληλα υπήρξε εκπρόσωπος της Ελλάδας και των κτηνιάτρων για 10 χρόνια στην Ευρωπαική Ομοσπονδία Κτηνιάτρων με ενεργό συμμετοχή σε θέματα υγείας των ζώων,αδεσπότων ζώων συντροφιάς,υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων και ιδιαίτερα στη θεσμοθέτηση της διαρκούς επιμόρφωσης των Ελλήνων  Κτηνιάτρων .

Επί Δημαρχίας Βασιλείου Ζορμπά (2011-2014) διετέλεσε Αντιδήμαρχος και υπεύθυνη για τα προγράμματα περίθαλψης-στερώσεων των αδέσποτων ζώων συντροφιάς.

Είναι μέλος της Ενιαίας Κοινωνικής Επιτροπής του Δήμου Αγ.Παρασκευής από το 2015 έως και σήμερα,Συντονίστρια της Κοινωνικης Επιτροπής της παράταξης μας Αγ.Παρασκευή-η Πόλη μας με πολλαπλές δράσεις σε επίπεδο κοινωνικής αλληλεγγύης(στήριξη των δομών που πρωτοιδρύσαμε κοινωνικό μαγειρείο-παντοπωλείο και των αδύναμων οικονομικά συμπολιτών μας).

Η παράταξή μας Αγία  Παρασκευή-η Πόλη μας,με επικεφαλής τον Δήμαρχο Βασίλη Ζορμπά διακρίνεται και ξεχωρίζει για την προοδευτικότητα των στόχων και των επιλογών της για μια νέα εποχή στην Τοπική Αυτοδιοίκηση με επίκεντρο  την Αγία Παρασκευή προτάσσοντας  λύσεις και συνθέσεις κοινωνικής αποδοχής και προτεραιότητες με πρωταγωνιστές τους πολίτες και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

 

 

ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ

Γράψτε το σχόλιό σας.
Δώστε το όνομά σας

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.