ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΑΥΛΟΥ

Η Χριστίνα Παύλου γεννήθηκε το έτος 1993  στην Αγία Παρασκευή Αττικής, όπου και κατοικεί έως και σήμερα. Είναι κόρη του καθηγητή Φυσικής Αγωγής και πρώην Δημοτικού Συμβούλου Αγίας Παρασκευής Ιωάννη Παύλου, ο οποίος κατάγεται  από τη Λευκωσία της Κύπρου και της καθηγήτριας Μουσικής Βασιλικής Ζουμπογιάννη, με καταγωγή  από την πόλη της Καρδίτσας. Έχει έναν μικρότερο αδερφό, το Νικόλαο Παύλου, ο οποίος είναι φοιτητής στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών.

Το έτος 2011  αποφοίτησε με άριστα από το 1ο ΓΕΛ Αγίας Παρασκευής και σπούδασε Νομική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, απ’ όπου και αποφοίτησε το έτος 2016.  Είναι επίσης κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στον τομέα της Εγκληματολογίας. Τον Ιούνιο του 2018  πέρασε με επιτυχία τις εξετάσεις για την άδεια ασκήσεως του δικηγορικού επαγγέλματος και έκτοτε ασκεί μάχιμη δικηγορία. Μιλάει άριστα τόσο την Αγγλική όσο και τη Γερμανική γλώσσα.

Από τα φοιτητικά της χρόνια ασχολούνταν ήδη ενεργά με τα Kοινά, όμως το στίγμα της σε τοπικό επίπεδο έδωσε στις εσωκομματικές εκλογές του έτους 2016,  όπου κατάφερε να εκλεγεί Γραμματέας στην τοπική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας Αγίας Παρασκευής, όντας μάλιστα το νεότερο σε ηλικία μέλος της. Το Μάιο του έτους 2018,  θέτοντας ακόμη μια φορά υποψηφιότητα, κατάφερε να εκλεγεί μέλος της Νομαρχιακής Οργάνωσης Β3, ιδιότητα που έχει μέχρι και σήμερα. Το διαρκές της ενδιαφέρον για τη συμμετοχή στα πολιτικά δρώμενα, θα σηματοδοτούσε την καταφατική της απάντηση στην πρόταση του υποψήφιου για τις εκλογές του 2019 Δημάρχου Αγίας Παρασκευής Βασίλη Ζορμπά, για τη συμμετοχή της στο συνδυασμό του «Αγία Παρασκευή- η πόλη μας», ως υποψήφιας δημοτικής συμβούλου.

Ως νέος άνθρωπος πιστεύει στις καινοτόμες ιδέες, προκειμένου η πόλη της Αγίας Παρασκευής να βελτιώσει τις υποδομές και τις παρεχόμενες  προς τους πολίτες της υπηρεσίες. Έχει διάθεση να εργαστεί σκληρά και με ομαδικό πνεύμα για την επίτευξη των στόχων του συνδυασμού «Αγία Παρασκευή – η πόλη μας» και πιστεύει με βεβαιότητα ότι ο Βασίλης Ζορμπάς θα είναι, ως καταλληλότερος, ο επόμενος Δήμαρχος της πόλης μας.

Το Γραφείο Τύπου του δημοτικού συνδυασμού “Αγία Παρασκευή η πόλη μας”