ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΑΡΚΟΥΛΑΣ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννήθηκα το 1976 στην Αγία Παρασκευή όπου διαμένω και εργάζομαι έως και σήμερα. Έλκω την καταγωγή μου από τη Μεσσηνία.

Αποφοίτησα από το 3ο Λύκειο Αγίας Παρασκευής το 1994. Κατά τη διάρκεια των μαθητικών μου χρόνων υπήρξα αθλητής της ομάδας καλαθοσφαίρισης του Γυμναστικού Συλλόγου Αγίας Παρασκευής.

Είμαι οδοντίατρος, μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αττικής από το 2005.

Την περίοδο 2005 – 2006 εργάστηκα στα ιατρεία του ΟΑΠ/ΔΕΗ, ενώ από το 2006 έως το 2010 εργάστηκα στο οδοντοπροσθετικό τμήμα του ΙΚΑ Αλεξάνδρας. Παράλληλα, έως και σήμερα, διατηρώ ιατρείο στην Αγία Παρασκευή, ενώ συνεργάζομαι με ιδιωτικά θεραπευτήρια.

Το 2017 έλαβα μέρος στις εκλογές του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αττικής με το συνδυασμό «Δημοκρατική Ανεξάρτητη Κίνηση Οδοντιάτρων Αττικής» με επικεφαλής τον Πρόεδρο Αθανάσιο Υφαντή και εξελέγην μέλος της Γ.Σ. της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας (ΕΟΟ).

Εξελέγην για πρώτη φορά δημοτικός σύμβουλος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2010 με την παράταξη του Βασίλη Ζορμπά και διετέλεσα Πρόεδρος τουΠολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ) από το 2011 έως το τέλος της αυτοδιοικητικής θητείας το 2014. Κατά τη διάρκεια της θητείας μου, ο ΠΑΟΔΑΠπαρουσίασε ιδιαίτερη ανάπτυξη σε πολιτιστικό και αθλητικό επίπεδο, με αύξηση των μελών του και των παρεχομένων υπηρεσιών.

Είμαι παντρεμένος με τη δικηγόρο Νατάσσα Βογιατζόγλου και έχουμε δύο γιους, το Διονύση και το Χριστόφορο, ενώ το καλοκαίρι περιμένουμε και το τρίτο μας παιδί.

Οι γονείς μου είναι ο Διονύσης και η Νίκη  Σάρκουλα, κάτοικοι Αγίας Παρασκευής από τη δεκαετία του 1960 και έχω δύο αδελφές, τη Ντίνα, δημόσιο υπάλληλο και την Αγγελική, πολιτικό μηχανικό.