ΟΙ ΑΘΛΙΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ

Η απερχόμενη δημοτική Αρχή και η διοίκηση των Παιδικών Σταθμών (ΠΑΙΣΔΑΠ), τις τελευταίες ημέρες χρησιμοποιούν άθλιες μεθόδους  για να τρομοκρατήσουν εργαζομένους στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου και να υφαρπάσουν έτσι την ψήφο τους.

Προσπαθούν, με ψιθύρους και συκοφαντίες, να πείσουν τους εργαζομένους ότι δήθεν ο επικεφαλής μας Βασίλης Ζορμπάς, σαν δήμαρχος, θα προχωρήσει σε απολύσεις εργαζομένων .

Πληροφορούμε τους εργαζομένους ότι τέτοια περίπτωση δεν υπάρχει ούτε ως σκέψη. Κανείς εργαζόμενος δεν πρόκειται να χάσει την δουλειά του, αφού όλοι οι υπάρχοντες είναι απολύτως αναγκαίοι για την λειτουργία των ήδη υπαρχόντων Παιδικών Σταθμών αλλά και των δυο νέων που έχουμε δεσμευτεί να λειτουργήσουμε όταν αναλάβουμε τη διοίκηση του Δήμου. Τους ενημερώνουμε δε, ότι στις 10 Ιουνίου, κατά την εκδίκαση της υπόθεσής τους, ο επικεφαλής μας θα βρίσκεται εκεί για να υποστηρίξει το αίτημά τους.

Καλούμε το δήμαρχο και την πρόεδρο των ΠΑΙΣΔΑΠ να σταματήσουν αυτού του είδους τις μεθόδους άλλων εποχών και, αφού απολογηθούν γιατί για πρώτη φορά άφησαν πάνω από 100 παιδιά εκτός Παιδικών Σταθμών το 2018-2019 με την αδιαφορία και την  ανικανότητά τους, να απαντήσουν στα εξής ερωτήματα:

  1. Θα είναι έτοιμο το οίκημα που ενοικίασαν (με καθυστέρηση ενός χρόνου) για Παιδικό Σταθμό, στην ημερομηνία που προβλέπει η σύμβαση; Για ποιο λόγο εδώ και ένα μήνα έχει σταματήσει κάθε εργασία μετατροπής του στα συμφωνημένα;
  2. Γιατί επί 5 χρόνια έδειξαν ανικανότητα να αγοράσουν ένα σχολικό, με χρήματα που δωρήθηκαν για το σκοπό αυτό;
  3. Γιατί επί 5 χρόνια δεν έκαναν καμιά ενέργεια για να ανεγερθεί ένας ακόμη Παιδικός Σταθμός σε ιδιόκτητο οικόπεδο, την μελέτη του οποίου (μαζί με την έγκριση δόμησης) τους παραδώσαμε έτοιμα το 2014;

 

Το Γραφείο Τύπου της δημοτικής παράταξης «Αγία Παρασκευή η πόλη μας»