Λόγος Τιμής

Κλίμα συσπείρωσης και νίκης στην κεντρική ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου Αγίας Παρασκευής Βασίλη Ζορμπά, που έλαβε χώρα την Πέμπτη 23 Μαΐου στην Κεντρική Πλατεία της πόλης.

Στην ομιλία του, ο Β. Ζορμπά αναφέρθηκε συνοπτικά στο σημαντικό έργο της δημαρχιακής του θητείας το διάστημα 2011 -2014, της συντομότερης θητείας στη μεταπολίτευση, και παρέθεσε το κοστολογημμένο πρόγραμμα του συνδυασμού για την επόμενη τετραετία. Για τις δεσμεύσεις που περιλαμβάνει το πρόγραμμά μας, έδωσε Λόγο Τιμής στους συμπολίτες μας, που γνωρίζει να τον κρατά και το έχει αποδείξει.

Ο Βασίλης Ζορμπάς, μίλησε ςπίσης για την «χαμένη», χαλαρή, ψήφο σε άλλες επιλογές που στην πραγματικότητα στηρίζουν την παραμονή στη διοίκηση του Δήμου της πιο αναποτελεσματικής δημοτικής Αρχής που είχε ποτέ ο Δήμος. Ζήτησε δε την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη στήριξη της παράταξής μας, για να γίνει κατορθωτό να επανεκκινήσουμε το Δήμο. Αναφερόμενος στους υποψηφίους δημοτικούς μας συμβούλους, είπε ότι είναι μακράν ο καλύτερος συνδυασμός εμπειρίας, γνώσης και δυναμικής.

Κλείνοντας, ο επικεφαλής μας, είπε ότι πραγματοποιήσαμε έναν ήπιο και καθαρό προεκλογικό αγώνα, χωρίς κορώνες, ο οποίος θα βοηθήσει στη δημιουργία θετικού κλίματος συνεργασίας μέσα στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο. Θέλουμε να ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας όλες και όλους που παρευρέθηκαν στην εκδήλωσή μας, αλλά και όσους δεν μπόρεσαν αλλά στηρίζουν τον αγώνα μας με άλλους τρόπους.

Ο Δημοτικός Συνδυασμός ”Αγία Παρασκευή η Πόλη μας”