ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ

dav

Το Κοινωνικό Φαρμακείο είναι μία από τις δομές Παροχής Βασικών Αγαθών, η οποία λειτουργεί στον Δήμο μας, μαζί με το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κοινωνικό Μαγειρείο, από το 2012.

Το Κοινωνικό Φαρμακείο έχει γνωρίσει μεγάλη απήχηση στην τοπική κοινωνία, γεγονός που μαρτυρά τόσο η συμμετοχή συμπολιτών μας, οι οποίοι ωφελούνται των υπηρεσιών του, όσο και η συμβολή δωρητών φαρμακευτικού υλικού είτε πρόκειται για απλούς πολίτες ή επαγγελματίες φαρμακοποιούς ή φαρμακευτικές εταιρείες.

Η συμβολή του στην αντιμετώπιση προβλημάτων πρόσβασης σε φαρμακευτικά σκευάσματα είναι αδιαμφισβήτητη. Ενδεικτικά, έχουν εξυπηρετηθεί 1375 συμπολίτες μας από την αρχή της λειτουργίας του μέχρι σήμερα.

Το έργο του Κοινωνικού Φαρμακείου δεν θα είχε την επιτυχία που γνωρίζει σήμερα χωρίς τη συμβολή των ευεργετών του (ανώνυμων και επώνυμων). Είτε πρόκειται λοιπόν για ένα απλό παυσίπονο είτε για πιο εξειδικευμένα σκευάσματα, οι ωφελούμενοι έχουν εμπεδώσει την πεποίθηση πως ό,τι χρειάζεται θα το βρουν σε εμάς. Χάρη σε εσάς!

Συνεπώς, σας καλούμε να συνεχίσετε το έργο τής προσφοράς σας, έχοντας στο νου τα χαμόγελα και τις αυθόρμητες ευχαριστίες των συνανθρώπων μας που τα έχουν πραγματικά ανάγκη.

Το Κοινωνικό Φαρμακείο εδρεύει στην οδό Χειμάρας 22, με ωράριο λειτουργίας 8.00-16.00. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210-6547700. Πληροφορίες: Ρουμελιώτη Κυριακή, Κοινωνική Λειτουργός, Συντονίστρια Κοινωνικού Φαρμακείου.

dav
dav