ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ

Στα τρία χρόνια της θητείας μας, ως Δημοτική Αρχή, τηρώντας τις δεσμεύσεις μας, «έργα και όχι λόγια», συντάξαμε μελέτες,   εξασφαλίσαμε χρηματοδοτήσεις, δημοπρατούμε, υλοποιούμε.

Παραδώσαμε τεχνικά έργα αλλά προχωράμε  στην κατασκευή κι άλλων, που αλλάζουν την όψη της πόλης, βελτιώνοντας την καθημερινότητα όλων.

Η πεζοδρόμηση-ανάπλαση της κεντρικής πλατείας, η ανάπλαση της οδού Αιγαίου Πελάγους, του αθλητικού χώρου στο Πάρκο «Σταύρος Κώτσης»  κι άλλων πολιτιστικών και αθλητικών υποδομών, οι αίθουσες της προσχολικής εκπαίδευσης, οι αναπλάσεις αύλειων χώρων σχολείων, το 14ο Νηπιαγωγείο, είναι μερικά από τα έργα που ξεκινήσαμε και ήδη έχουν παραδοθεί, όπως και πολλά άλλα μικρότερα αλλά εξίσου σημαντικά.

Ήδη έχουν ξεκινήσει και υλοποιούνται με γοργό ρυθμό:

-Οι εργασίες ανέγερσης του Δημαρχείου

-Οι εργασίες ανέγερσης του νέου διώροφου Παιδικού Σταθμού στα Πευκάκια, την μελέτη του οποίου είχαμε ολοκληρώσει στην προηγούμενη θητεία αλλά η Δημοτική Αρχή του κ. Σταθόπουλου την είχε «παγωμένη».

-Η ενεργειακή αναβάθμιση πέντε πλατειών , με την αντικατάσταση των παλαιών φωτιστικών με νέα (Led).

Δημοπρατήθηκαν και ξεκινούν σύντομα:

-Οι παρεμβάσεις ενεργειακής αποδοτικότητας του Παιδικού Σταθμού στην οδό Λάδωνος , του Νηπιαγωγείου στην οδό Λεωνίδου και του ΚΑΠΗ στον Τσακό.

-Η δημιουργική επανάχρηση  της βίλας ΙΟΛΑ.

-Οι επισκευές φθορών οδοστρωμάτων.

Δημοπρατούνται άμεσα :

-Η ανάπλαση της οδού Ειρήνης, στα πρότυπα της οδού Αιγαίου Πελάγους. Ένα σημαντικό έργο, σε μια μεγάλη οδό με πολλά προβλήματα.

-Η μελέτη-κατασκευή της Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης (ΣΥΔ) για ΑμεΑ, ένα έργο ζωής για συνανθρώπους μας που το έχουν απόλυτη ανάγκη.

-Η συντήρηση καθολικού ασφαλτοτάπητα

-Η ανάπλαση της οδού Φαιστού στα Πευκάκια

-Η κατασκευή της πλατείας Ηλιάκη στα Πευκάκια

-Η ανακατασκευή του γηπέδου μπάσκετ στα Πευκάκια

-Η επικαιροποίηση της μελέτης οδοφωτισμού, για την άμεση αντικατάσταση  όλων των παλαιών λαμπτήρων με νέους (Led), σε όλο το οδικό δίκτυο.

Επίσης, αναμένεται η υπογραφή  προγραμματικής σύμβασης με την Περιφέρεια Αττικής, για την δημοπράτηση ανακαίνισης-ανάπλασης της πλατείας του ΑϊΓιάννη  ενώ στην τελική ευθεία βρίσκονται οι ενέργειες για την δημοπράτηση αποπεράτωσης του Κολυμβητηρίου στη Νέα Ζωή, .

Η Δημοτική μας Αρχή, ακολουθεί το πρόγραμμά της με σχέδιο και οργάνωση. Στόχος, η υλοποίηση των προεκλογικών  δεσμεύσεων.

ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΕΡΓΑ, τα λόγια τα αφήνουμε για άλλους. 

 

Το Γραφείο Τύπου της Δημοτικής παράταξης «Αγία Παρασκευή η πόλη μας»