ΜΗΔΕΝ ΕΙΣ ΤΟ ΠΗΛΙΚΟΝ…

Για άλλη μια φορά, απέτυχαν οι προσπάθειες του κ. Γιώργου Οικονόμου, επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης «ΝΕΑ ΑΡΧΗ», να βάλει τροχοπέδη στη λειτουργία του Δήμου και να καθυστερήσει κάθε έργο που ξεκινά. Ο Προϋπολογισμός  έτους 2023, του Δήμου, επέστρεψε επικυρωμένος από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής. Η προσφυγή του κ. Οικονόμου κατά του Τεχνικού Προγράμματος έπεσε στο κενό, όπως και όλες οι προσφυγές που έχει καταθέσει μέχρι σήμερα. Είναι τόσες πολλές, που έχουμε χάσει τον λογαριασμό.

Η κατάθεση και η απόρριψη όλων, μα όλων,  αυτών των προσφυγών του, καταδεικνύει δυο πράγματα: Πρώτον το μένος του και δεύτερον την άγνοιά του και για τα Δημοτικά πράγματα και για τις νόμιμες διαδικασίες, όσο κι αν προβάλλει την εικόνα του παντογνώστη.

Ο κ. Γιώργος Οικονόμου, από την πρώτη μέρα που εκλέχτηκε Δημοτικός Σύμβουλος, τρεις σκοπούς είχε: Να κατηγορεί και να προσπαθεί να σπιλώσει τον Δήμαρχο και στελέχη της παράταξής μας (δημιουργώντας ψευδείς εντυπώσεις), να καθυστερήσει όλα τα έργα που γίνονται στην πόλη και να δημιουργήσει ένα τοξικό κλίμα που νομίζει ότι τον ευνοεί.

Δεν είναι μόνο η έλλειψη πολιτικού λόγου και η ένδεια προτάσεων για κάτι καλύτερο, που τον οδηγούν στις ενέργειές του. Είναι η νοοτροπία του. Είμαστε βέβαιοι ότι στην, απίθανη, περίπτωση που είχε εκλεγεί Δήμαρχος, κάθε μέρα θα έκανε και μια προσφυγή κατά των ίδιων του των αποφάσεων.

Τον αγνοούμε και τον παραδίδουμε για κριτική στους κατοίκους και στα σοβαρά μέλη της παράταξής του. Συνεχίζουμε σταθερά στα έργα που έχουμε ξεκινήσει και  ξεκινούμε σύντομα.

Το Γραφείο Τύπου της Δημοτικής παράταξης «Αγία Παρασκευή η πόλη μας»