«Αγία Παρασκευή η πόλη μας»: Παρουσιάσαμε την πρότασή μας για τη Δημοτική Συγκοινωνία

Την Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, η παράταξή μας παρουσίασε δημόσια την πρόταση-δέσμευσή της, για τη δημιουργία Δημοτικής Συγκοινωνίας.

Ως παράταξη, θεωρούμε ότι η Δημοτική Συγκοινωνία αποτελεί επιτακτική ανάγκη στις μέρες μας, αφού είναι γνωστό ότι οι Αστικές Συγκοινωνίες φθίνουν τόσο σε υλικό (λεωφορεία) όσο και σε προσωπικό και εξυπηρετούμενα δρομολόγια αλλά και χρόνο μεταξύ των δρομολογίων. Η Δημοτική Συγκοινωνία θα καλύψει τα κενά και τις υπάρχουσες ανάγκες των πολιτών του Δήμου μας επικουρικά και μάλιστα ΔΩΡΕΑΝ, ως κοινωνική παροχή του Δήμου προς τους πολίτες. Επιπλέον, θα έχει ευμενείς επιπτώσεις στην ποιότητα ζωής στην πόλη και στο περιβάλλον, αφού ευελπιστούμε ότι θα μειώσει την χρήση των ΙΧ εντός των ορίων του Δήμου.

Η πρότασή μας, είναι σαφές ότι μπορεί να επιδέχεται βελτιώσεις. Είναι επίσης σαφές, ότι επιθυμούμε οι πολίτες να την αξιολογήσουν (αφού προς αυτούς απευθύνεται) και να μας καταθέσουν τις απόψεις-προτάσεις τους, μετέχοντας στη δημόσια διαβούλευση. Όποιος (πολίτης-σύλλογος-δημοτικές παρατάξεις) επιθυμεί, μπορεί να εισέλθει στην διαβούλευση (ΕΔΩ) και να ακολουθήσει τις οδηγίες.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε “Enypografa.gr”, που κάλυψε δημοσιογραφικά την παρουσίαση, καθώς και τους κ.κ. Παναγιώτη Βαβουγιό, Βαγγέλη Θεοδοσόπουλο, Τάσο Πικούνη (πρόεδρο, αντιπρόεδρο και γεν. γραμματέα του Εξωραϊστικού Συλλόγου «ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ» ), Παναγιώτη Πανουτσακόπουλο και Βασίλη Σαββίδη (νυν και πρώην προέδρους του Συλλόγου «Κατοίκων Τσακού»), Στέφανο Μπακογιάννη και Χρήστο Λαμπρινάκη                ( πρόεδρο και  γεν. γραμματέα του Εξωραϊστικού Συλλόγου Πευκακίων «Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ»), Δημήτρη Βαλασιάδη, εκπρόσωπο της δημοτικής παράταξης «ΝΙΚΗ» και Κώστα Κρητικίδη, δημοτικό σύμβουλο και πρώην αντιδήμαρχο, εκπρόσωπο της δημοτικής παράταξης «Συμμαχία Ευθύνης» καθώς και τους ενεργούς πολίτες που παραβρέθηκαν στην παρουσίαση.

Βασίλης Ζορμπάς

Ιατρός Πνευμονολόγος

Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αγία Παρασκευή η πόλη μας»

πρ. δήμαρχος Αγίας Παρασκευής

 

ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ

Γράψτε το σχόλιό σας.
Δώστε το όνομά σας

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.