ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΚΟΛΛΙΑΣ

Υποδεχόμαστε με χαρά το νέο και νεώτερο μέλος της παράταξής μας, τον Δημοσθένη Κόλλια. Ένα νέο άνθρωπο που προσθέτει στη δυναμική της παράταξής μας την ζωντάνια του αλλά και τη θέλησή του για ένα καλύτερο αύριο.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Δημοσθένης Γαβριήλ Κόλλιας γεννήθηκε στις 3 Μαΐου του 1999 και είναι γέννημα θρέμμα Αγίας Παρασκευής, όπως και η οικογένειά του.

Σπουδάζει την Οικονομική Επιστήμη στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ενώ δραστηριοποιείται πολιτικά από τα μαθητικά του χρόνια, έχοντας τιμηθεί από τους συμμαθητές του με τη θέση του Προέδρου του Μαθητικού Συμβουλίου.

Ήταν ένας εκ των 3 που ηγήθηκαν της επιτυχημένης και ενωμένης προσπάθειας 45 δημόσιων και ιδιωτικών σχολείων για να αποτραπεί η κατάργηση των επαναληπτικών εξετάσεων στις Πανελλήνιες, από τον κ.Γαβρόγλου το 2016, πράγμα το οποίο και εν τέλει καταφέραμε, μετά από συντονισμένη προσπάθεια μαθητών και καθηγητών.

Τώρα, είναι στο Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου Αστικής Μεταρρύθμισης, ενός think tank νέων ανθρώπων που εργάζονται για την αναβάθμιση του Δημοσίου Διαλόγου και την παραγωγή προτάσεων πολιτικής (policy papers) με σκοπό μία νέα και ανανεωμένη Ελλάδα.

Ήταν ο νεότερος προσκεκλημένος ομιλητής στο 11ο Εθνικό Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, το 2017.

Βασίλης Ζορμπάς

Ιατρός Πνευμονολόγος

Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Αγία Παρασκευή η πόλη μας”

πρ. δήμαρχος Αγίας Παρασκευής

ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ

Γράψτε το σχόλιό σας.
Δώστε το όνομά σας

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.