ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΙΚΗΤΑ ΚΩΒΑΙΟΣ

 

Γεννηθείς το 1976 στην Αθήνα, με καταγωγή από την Σαντορίνη, από το 1981 κατοικώ στην πανέμορφη πόλη μας,τα τελευταία χρόνια, στην περιοχή των Πευκακίων. Την αγάπη μου για την Αγία Παρασκευή την κληρονόμησα από τον αείμνηστο πατέρα μου Νικήτα Κωβαίο, νομάρχη Ανατολικής Αττικής (1974-1981). Με τα κοινά ασχολήθηκα με μοναδικό γνώμονα την προσπάθεια βελτίωσης των συνθηκών διαβίωσης και τον υποδομών του Δήμου μας.

Τα τελευταία 2 χρόνια μου έχει δώσει ο Δήμαρχος μας την δυνατότητα να μάθω και να προσφέρω μέσα από την συμμετοχή μου στο Διοικητικό Συμβούλιο του Π.Α.Ο.Δ.Α.Π, ενώ παράλληλα, με την δημιουργία εθελοντικής ομάδας, μια ομάδα ενεργών πολιτών, προσφέρουμε αφιλοκερδώς, την βοήθεια μας όπου χρειαστεί ο Δήμος.

Μετά το τέλος του σχολείου σπούδασα νομική στην Ιταλία, με την επιστροφή μου, υπηρέτησα την στρατιωτική μου θητεία και στην συνέχεια ασχολήθηκα επαγγελματικά με τον χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης.

Είμαι μέλος του μητρώου Πολιτικών Στελεχών της Νέας Δημοκρατίας και εκλεγμένο μέλος της τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας Αγίας Παρασκευής.