ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΛΕΚΚΑΣ: κ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ

rrΚατά την συνεδρίαση της Eπιτροπής Ποιότητας Ζωής στις 25/5/2015 και σε όσα έσπευσε θριαμβευτικά να δημοσιοποιήσει και να εκμεταλλευτεί πολιτικά  με ανακοίνωσή του, ο αγαπητός πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ κ.Παπαμιχαήλ, έχω να απαντήσω τα εξής, όσον αφορά το Νο 2 θέμα με τίτλο : Προέγκριση αδείας εγκατάστασης << ΘΕΡΙΝΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ>> στον ΠΑΟΔΑΠ  στον υπαίθριο χώρο παραστάσεων του πολιτιστικού και αθλητικού κέντρου – Σταύρος Κώτσης- (πρώην στρατόπεδο Σπυρούδη).

Στην συνεδρίαση παρευρέθη και ο πρ. Δήμαρχος κ. Ζορμπάς και την παρακολούθησε όλη ( και δεν εμφανίστηκε αιφνιδίως). Κατά την ψηφοφορία του 2ου θέματος και αφού η πρόεδρος της επιτροπής κ. Πετσατώδη, μετά από ερωτήσεις που έκανα ν’ αποσαφηνίσω το θέμα, μου απάντησε οτι είναι απλώς μια προέγκριση σαν τις άλλες (σ’αυτή την συνεδρίαση είχαμε άλλες 5 προεγκρίσεις στην ημερήσια διάταξη και 3 εκτός Η.Δ. οι οποίες  ψηφίστηκαν ομόφωνα) ψήφισα θετικά. Το ίδιο έπραξα (ψήφισα θετικά) και στο θέμα Νο 2. Πράγματι πριν την ψηφοφορία ο κ. Ζορμπάς απευθυνόμενος μόνο σ’ εμένα είπε : Ψήφισε ότι θέλεις εδώ , αλλά επί του όλου θέματος σαν παράταξη προτιθέμεθα να πούμε λευκό δηλώνοντας με αυτό, την άποψή μας οτι ο ιδανικός χώρος για το CINE είναι η αυλή του 2ου Γυμνασίου.

Εδώ θέλω να τονίσω οτι εγώ προσωπικά (όπως και οι άλλοι εκλεκτοί συνάδελφοι) για να ψηφίσω δεν χρειάζομαι κανέναν υποβολέα. Άλλωστε στο παρελθόν το έχω αποδείξει αυτό σε σοβαρά ζητήματα σαν συμπολίτευση και πρόσφατα σαν αντιπολίτευση.Ο κάθε ένας μας ενημερώνεται όσο το δυνατόν καλύτερα, για κάθε θέμα, το επεξεργάζεται και ψηφίζει κατά συνείδηση. Ούτε και ο κ. Ζορμπάς μας επιβάλει τι θα ψηφίσουμε. Τα πάντα τα συζητάμε στα όργανα της παράταξης μας και αποφασίζουμε συλλογικά. Εννοείται ότι όταν κάποιος-οια έχει διαφορετική άποψη μπορεί να τοποθετηθεί δημόσια και να το αιτιολογήσει.

Κύριε Παπαμιχαήλ να σας ευχαριστήσω και εγώ για τις ιδιαίτερες ευχαριστίες σας που ψήφισα το θέμα Νο.2, αλλά προς τί αυτή η κίνηση; Πρώτη φορά μέλος της αντιπολίτευσης συμφωνεί μαζί σας ; Πιθανόν !! Οι δημότες ,μας εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους να λύνουμε εάν είναι δυνατόν τα θέματα της πόλης μας, το οποίο πράττουμε με την θετική μας ψήφο τις πιο πολλές φορές σαν αντιπολίτευση έως τώρα.Έτσι όπως θέτετε το θέμα αναρωτιέμαι τι θα γινόταν εάν ψήφιζα αρνητικά  όπως νομίζετε ότι με προέτρεπε ο κ. Ζορμπάς; Θα με εγκαλούσατε;; Εάν ήθελε ο κ. Ζορμπάς να μου υποδείξει τι να ψηφίσω θα το έπραττε την παραμονή της αναβληθείσας Ε.Π.Ζ.,  αναίτια  κατά τη γνώμη μου, στις 21/5/2015, όπου συζητήσαμε το θέμα,

Θα προτιμούσα αγαπητέ κ. Παπαμιχαήλ να αναλώσετε την ενέργειά σας στο να λειτουργήσει το Cine ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΕΓΓΟΣ γρήγορα,(όπως υποσχεθήκατε έως τέλος Ιουνίου),το οποίο άλλωστε  επιθυμούμε όλοι μας ,από το να βγάζετε ανακοινώσεις μικροπολιτικών συμφερόντων.

Μετά Τιμής

 

Λέκκας Διονύσιος

Δημοτικός Σύμβουλος

Αγία Παρασκευή η Πόλη μας

Πρώην Αντιπρόεδρος ΠΑΙΣΔΑΠ