ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

Μια νέα εκπαιδευτική χρονιά ξεκίνησε σήμερα για τα παιδιά μας, με τον σχολικό Αγιασμό. Κάθε νέα αρχή χαρακτηρίζεται από μια αισιοδοξία. Αυτή όμως δεν πρέπει να μας κάνει να παραγνωρίζουμε την αλήθεια και την πραγματικότητα, δεν πρέπει να σταματήσει τον αγώνα όλων μας για την καλυτέρευση των συνθηκών στα σχολεία και για μια Παιδεία που αρμόζει στο μέλλον αυτής της Χώρας, τα παιδιά μας.

Παρ΄ότι ανέκαθεν ο Δήμος, επί όλων των δημοτικών Αρχών, έκανε ότι μπορούσε σε ό,τι τον αφορά, η κεντρική κυβέρνηση συνεχίζει και αυτή (όπως πολλές προηγούμενες) να πειραματίζεται  σε βάρος των παιδιών και των εκπαιδευτικών, δημιουργώντας σύγχυση και αβεβαιότητα. Ελπίζουμε πάντα, ότι το συντομότερο θα επιλυθούν τα όποια προβλήματα.

Η παράταξή μου κι εγώ, ευχόμαστε στα παιδιά και στους γονείς τους καλή  και αποδοτική σχολική χρονιά και στους εκπαιδευτικούς καλή δύναμη στο δύσκολο λειτούργημα που επιτελούν με αυταπάρνηση.

Η παράταξή μας εκπροσωπήθηκε στα περισσότερα σχολεία, από τον επικεφαλής μας Βασίλη Ζορμπά, τον οργανωτικό γραμματέα Σπύρο Παπασπύρο, τους δημοτικούς σύμβουλους Έφη Καψοκεφάλου και Διονύση Λέκκα, τους πρώην δημοτικούς συμβούλους Ελευθερία Παπαδοπούλου και Βασίλη Σάρκουλα και τα στελέχη μας Αντώνη Νάτσικα, Δημήτρη Ευαγγελάτο, Δημοσθένη Κόλλια, Γιώργο Μαργαρίτη, Γιώργο Μακρυαλέα, Νίκο Σπηλιώτη, Νίκο Παναγόπουλο, Φανή Παναγιωτοπούλου, Θανάση Κουταβά, Έφη Βρατσίδα, Γιώργο Νεκταρίδη, Δημήτρη Χίρτογλου και Βούλα Ζορμπά.

Βασίλης Ζορμπάς

Ιατρός Πνευμονολόγος

Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αγία Παρασκευή η πόλη μας»

πρ. δήμαρχος Αγίας Παρασκευής

ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ

Γράψτε το σχόλιό σας.
Δώστε το όνομά σας

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.