ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΒΑΣΙΛΗ ΖΟΡΜΠΑ

Την Κυριακή 18 Νοεμβρίου, η Δημοτική Παράταξη “Αγία Παρασκευή η Πόλη μας” πραγματοποίησε εκδήλωση στην οποία ανακοινώθηκε και επίσημα η υποψηφιότητα του κ.Βασίλη Ζορμπά ως υποψήφιου Δημάρχου Αγίας Παρασκευής για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου του 2019, στο αμφιθέατρο του ΕΚΕΦΕ “ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ”.

Ταυτόχρονα, παρουσιάστηκε η νέα οπτική ταυτότητα του συνδυασμού, με την οποία θα κατέλθει στις εκλογές. Το νέο λογότυπο συμβολίζει τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την πόλη μας: το πράσινο της και τον Υμηττό μας, σε συνδυασμό με τα χρώματα του συνδυασμού μας, το ελαφρύ πορτοκαλί και το απαλό μπλε.

Ο κ. Βασίλης Ζορμπάς, αφού προλογίστηκε από τον κ. Παύλο Καμάρα, Πρόεδρο της Ένωσης Δημάρχων Αττικής, προχώρησε σε μία αμιγώς πολιτική ομιλία δηλώνοντας ότι η παράταξη δεν ξεκινάει σήμερα τον αγώνα για τις εκλογές του 2019, πως στην πραγματικότητα δεν σταμάτησε να εργάζεται στιγμή από το 2014, να επεξεργάζεται και να παρουσιάζει προτάσεις, θέτοντάς τες σε δημόσια διαβούλευση.

Στη συνέχεια έκανε απολογισμό έργου της τριετούς Δημαρχιακής του θητείας, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην αξία της ηθικής και της εντιμότητας στην πολιτική, σε μία εποχή όπου οι αξίες αυτές βρίσκονται στο περιθώριο.

Κάλεσε όλους τους δημότες, ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων να συνταχθούν με την παράταξή μας, γιατί πιστεύουμε ότι έχετε εκτιμήσει την εντιμότητα, την ευθύτητα, και την αποτελεσματικότητα μας.

Προς το τέλος της ομιλίας, έκανε μία σύντομη αναφορά στην κουβέντα που γίνεται τελευταία για κομματικά χρίσματα και στηρίξεις, πάνω στα οποία πολλοί βασίζονται για να στηρίξουν την υποψηφιότητά τους. Δήλωσε πως τα χρίσματα φέρνουν αποτέλεσμα μόνο εάν υπάρχουν ρίζες στην κοινωνία της πόλης και εμπιστοσύνη από τους δημότες, πράγμα που πιστεύει πως έχουμε κερδίσει.

Μετά το πέρας της ομιλίας, ακολούθησαν ερωτήσεις από τους παρευρισκόμενους, πάνω στις προγραμματικές δεσμεύσεις της παράταξης που παρουσιάστηκαν, όπως η δημιουργία Δημοτικής Συγκοινωνίας, η έμφαση στις πλατφόρμες Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, το Αθλητικό Κέντρο στα Πευκάκια, και άλλες, που παρουσιάστηκαν με οπτικό υλικό (video) και τις οποίες που μπορείτε να βρείτε αναλυτικά στην ιστοσελίδα της παράταξής μας. https://agiaparaskevi-ipolimas.gr/ .

Προτού ευχαριστήσει τους συνδημότες για την εντυπωσιακά πολυπληθή παρουσία τους, παρουσίασε τα 49 στελέχη της παράταξης.

Χαιρετισμό και ευχές απηύθυνε ο πρώην Δήμαρχος κ. Βασίλης Γιαννακόπουλος.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πρώην υπουργοί, βουλευτές, πρώην κυβερνητικοί αξιωματούχοι, πρώην Δήμαρχοι, Αντιδήμαρχοι, νυν και πρώην αυτοδιοικητικοί και τοπικοί παράγοντες, πρόεδροι και μέλη ΔΣ Συλλόγων, ανώτατοι στρατιωτικοί ε.α., αλλά και εκπρόσωποι μέσων μαζικής ενημέρωσης, οι οποίοι θα αναφερθούν ονομαστικά στην ιστοσελίδα μας.

Από το Γραφείο Τύπου της Δημοτικής Παράταξης “Αγία Παρασκευή η πόλη μας”.

 

ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ

Γράψτε το σχόλιό σας.
Δώστε το όνομά σας

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.