ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΑΤΣΙΚΑΣ: ΤΟ “ΜΠΑΛΟΝΙ” ΣΤΟ ΛΟΦΟ ΤΣΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΑ “ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΑ” ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Από τα αναφερόμενα στα άρθρα της ιστοσελίδας “Αγία Παρασκευή   Images”, σχετικά με την “Εγκατάσταση λυόμενου στεγάστρου στα ανοικτά γήπεδα μπάσκετ του Λόφου Τσακού και τις συζητήσεις στα δημοτικά Συμβούλια της Αγίας Παρασκευής (8/2/2019) και Παπάγου-Χολαργού (12/02/2019) προκύπτει ένα συμπέρασμα:  Ότι  ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής συστηματικά μας “δουλεύει”.

Στις 8/2/2019, σε έκτακτο ΔΣ για άλλους λόγους, δήλωσε ότι αυτό που “κατάλαβε” κατά την συνάντησή του με τον Δήμαρχο Χολαργού – Παπάγου κ.  Αποστολόπουλο είναι ότι το στέγαστρο ή “μπαλόνι” για τα γήπεδα μπάσκετ στον Λόφο Τσακού δεν θα υλοποιηθεί και ότι ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού “έπαιξε” επικοινωνιακά, ότι το “μπαλόνι δεν θα γίνει” και ότι “όλα είναι προεκλογικά”.

Στις 12/02/2019 σε τακτικό Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Παπάγου – Χολαργού, ο Δήμαρχος  κ. Αποστολόπουλος εισηγείται ο ίδιος και παίρνει ομόφωνη θετική απόφαση του Δημοτικού του Συμβουλίου για την Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Παπάγου – Χολαργού, για την υλοποίηση της προμήθειας με τίτλο :”Εγκατάσταση λυόμενου στεγάστρου στα ανοικτά γήπεδα μπάσκετ του Λόφου Τσακού”.

Ίσως ο κ.  Σταθόπουλος εξ ιδίων κρίνει τα αλλότρια. Έχει ανακοινώσει ότι “σύντομα” θα αρχίσουν τα έργα για το Δημαρχείο, για την αναμόρφωση της πλατείας και την πεζοδρόμηση τμήματος της Γιαβάση, την αποκατάσταση της βίλας Ιόλα, την ανάπλαση της Αιγαίου Πελάγους και άλλα πολλά έργα προϋπολογισμού 45 εκ. ευρώ. Επειδή έχω γνωρίσει λίγο τον Δήμαρχο Χολαργού -Παπάγου κ. Αποστολόπουλο και έχω διαπιστώσει το έργο που κάνει με συστηματική δουλειά εδώ και 4,5 χρόνια, δηλώνω ανεπιφύλακτα ότι πιστεύω και εμπιστεύομαι μόνο τον κ. Αποστολόπουλο ….

Αντώνης Νάτσικας
Πολιτικός Μηχανικός
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος «Αγία Παρασκευή – Η Πόλη μας»
(Υποψήφιος Δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς)