Η ΜΕΙΚΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΔΑΠ ΣΤΟ 1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΧΟΡΩΔΙΩΝ ΤΟΥ ΔΣΑ

Μια ακόμη πολιτιστική δομή του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ), με πανελλαδική και διεθνή διαχρονική καταξίωση, η Μεικτή Χορωδία μας, συμμετείχε στο 1ο Φεστιβάλ Χορωδιών, κατόπιν τιμητικής πρόσκλησης της διοργανώτριας Χορωδίας του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (ΔΣΑ). Το Φεστιβάλ, έλαβε χώρα στο «Ολύμπια, Δημοτικό Μουσικό Θέατρο Μαρία Κάλλας», στην Αθήνα, την Κυριακή 16 Νοεμβρίου.

Συμμετείχαν επίσης η Μεικτή Χορωδία Καρδίτσας, η Μεικτή Χορωδία Ναυπάκτου, η Παιδική-Νεανική Χορωδία του Ι.Ν. Αγίας Βαρβάρας Ηλιουπόλεως και η Χορωδία Κηφισιάς 1937.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του η Α.Ε. ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος. Παρέστησαν ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Βασίλης Ζορμπάς με μέλη της διοίκησης του Δήμου καθώς και Δημοτικοί Σύμβουλοι άλλων παρατάξεων.

Συγχαρητήρια στη Χορωδία του ΔΣΑ για τη διοργάνωση, σε όλες τις Χορωδίες που συμμετείχαν και ιδιαίτερα στη δική μας που, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του μαέστρου Χρήστου Κουτσονίκα, μας κάνουν κάθε φορά και περισσότερο υπερήφανους.

Σπύρος Χρ. Παπασπύρος

Πρόεδρος ΠΑΟΔΑΠ