ΔΡΑΣΗ: ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ – Ειδικός πάγκος προσφοράς στις λαΪκές αγορές για τους εμπερίστατους συνδημότες μας

Αγαπητοί συνδημότες,

Πριν προλάβουν να επουλωθούν οι πληγές που μας άφησε η δεκαετής οικονομική κρίση, καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε την παγκόσμια πανδημία του covid-19 και τις πολυεπίπεδες επιπτώσεις της.

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους λιγότερο τυχερούς δημότες του, ξεκινάει μια νέα δράση με στόχο την ενδυνάμωση των Κοινωνικών Δομών του, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι ολοένα αυξανόμενες ανάγκες των συνανθρώπων μας.

Στόχος της συγκεκριμένης δράσης είναι να αυξήσει τις δυνατότητες προσφοράς φρέσκων λαχανικών και φρούτων για τις ανάγκες του Κοινωνικού Μαγειρείου.

Για τον σκοπό αυτό από την Παρασκευή 22 Μαΐου θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος πάγκος στις λαϊκές αγορές της  πόλης μας, ο οποίος θα στελεχώνεται από μέλη των Κοινωνικών Υπηρεσιών.

Όσοι από τους δημότες μας επιθυμούν, μπορούν να προσφέρουν εθελοντικά φρούτα και λαχανικά, τα οποία στη συνέχεια θα διαχειρίζεται η Κοινωνική Υπηρεσία προκειμένου να καλύψει άμεσα τα αιτήματα άπορων συνδημοτών μας.

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ, είναι η προσπάθεια του Δήμου και ζητά τη συμβολή όλων για την επιτυχία αυτού του εγχειρήματος,

Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής

Βασίλης Ζορμπάς