Νέος επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης «Αγία Παρασκευή η πόλη μας», ο Βασίλης Σάρκουλας

 

Η Δημοτική μας παράταξη, «Αγία Παρασκευή η πόλη μας», μετά την απόφαση του Δημάρχου μας Βασίλη Ζορμπά να μην διεκδικήσει την δημαρχία το 2028, ακολούθησε τις διαδικασίες που προβλέπει ο Κανονισμός Εσωτερικής Λειτουργίας της (Καταστατικό).

Την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 11 π.μ, οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι της παράταξης, στις τελευταίες  Δημοτικές Εκλογές, συνεδρίασαν στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, για να εκλέξουν τον νέο επικεφαλής της παράταξης, μεταξύ των 3 υποψηφίων (Δημητρίου Δημήτριος, Ζόμπολας Νικόλαος, Σάρκουλας Βασίλειος). Η προσέλευση ήταν μαζική (προσήλθαν 61 σε σύνολο 76, ενώ 11 ακόμη μέλη είχαν δηλώσει αδυναμία προσέλευσης). Μετά την καταμέτρηση των ψήφων, ως νέος επικεφαλής της παράταξης ανακηρύχθηκε ο Βασίλης Σάρκουλας.

Συγκεκριμένα, οι τρεις υποψήφιοι έλαβαν:

Βασίλης Σάρκουλας: 44 ψήφους (ποσοστό 74,6%)

Νικόλαος Ζόμπολας: 13 ψήφους (ποσοστό 22%)

Δημήτριος Δημητρίου: 2 ψήφους (ποσοστό 3,4%)

ενώ υπήρχαν και δυο Λευκά.

Οι  υποψήφιοι είχαν την ευκαιρία, πριν την ψηφοφορία, να αναπτύξουν τις θέσεις τους και τις απόψεις τους για την  πορεία της παράταξης από την 1η Ιανουαρίου 2024 και μετά.

Μετά την ανάδειξη του νέου επικεφαλής, ο Δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς  συνεχάρη τον εκλεγέντα αλλά και όλα τα μέλη της παράταξης για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό του όλα αυτά τα χρόνια, δήλωσε ότι θα είναι πάντα δίπλα στην παράταξη και στον νέο επικεφαλής.

Το Γραφείο Τύπου της Δημοτικής παράταξης «Αγία Παρασκευή η πόλη μας»