ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΟΡΜΠΑΣ: ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ Γ. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟ

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ κ. ΒΑΣΙΛΗ ΖΟΡΜΠΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟ

Vassilis-Zormbas-Κατάχρηση εξουσίας, πραξικοπηματική ενέργεια.

-Πλαστοπροσωπία.

-Υπονόμευση του συλλογικού Οργάνου.

-Εμπαιγμός και κοροϊδία.

-Το γεγονός προκαλεί θλίψη.

-Μου προκαλούν ψυχική και συναισθηματική φθορά τα γεγονότα αυτά.

-Θλίβομαι για τον Πρόεδρο και την διοικούσα παράταξη.

-Ντροπή η αγορά του νομικού συγγράμματος.

-Ντράπηκα για τους κουραμπιέδες που χρεώθηκαν στον ΠΑΟΔΑΠ.

-Η απάντηση του Προέδρου του ΠΑΟΔΑΠ στον Τοπικό Τύπο είναι ψέματα.

Αυτά και άλλα πολλά, καταθέτει ένας νέος άνθρωπος 30-32 χρόνων, ο κ. Κωνσταντίνος Σπηλιακόπουλος, δικηγόρος και Μαρξιστής (όπως δήλωσε) , μέλος στο Δ.Σ. του ΠΑΟΔΑΠ από την παράταξη «Φυσάει κόντρα στην Αγία Παρασκευή». Που μπορεί και να σε εμπιστεύτηκε με την ψήφο του, στο δεύτερο γύρο των Δημοτικών Εκλογών.

Υπάρχει και το mail της κυρίας Φλατσούση-Πρωτοσυγγελίδου Αικατερίνης, του οποίου βεβαίως είσαι γνώστης, που κι αυτή δείχνει τουλάχιστον εξαπατημένη.

Κύριε Δήμαρχε, σε καταλαβαίνω γιατί καλύπτεις, «ξεδιάντροπα» πια, τον συνεργάτη σου Πρόεδρο του ΠΑΟΔΑΠ κ. Σωτήρη Παπαμιχαήλ.

Σε όλους όμως αυτούς τους νέους ανθρώπους, που άκουσαν τα λόγια του κ. Σπηλιακόπουλου, έχεις κάτι να πει; Εμάς, τέλος πάντων, μας αγνοείς και μας κοιτάζεις με αλαζονεία. Στην νεολαία της πόλης, έχεις να ψελλίσεις κάτι για τα συγκεκριμένα γεγονότα, που θυμίζουν εποχή Μαυρογιαλούρου;

Τέλος, σου δηλώνω ότι θα καταφύγουμε όπου πρέπει, για την ακύρωση της συγκεκριμένης απόφασης του Δ.Σ. του ΠΑΟΔΑΠ, που αφορά στην δια περιφοράς ψήφιση της Πάγιας προκαταβολής. Όχι για λόγους στείρας αντιπολίτευσης, όπως δήλωσε τις προάλλες ο κ. Γιάννης Μυλωνάκης, σε κάποια κοπή πίτας, αλλά για λόγους Αρχής.

Ο Επικεφαλής της Παράταξης
«Αγία Παρασκευή η Πόλη μας»

Βασίλης Ζορμπάς
πρ. Δήμαρχος