ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΣ: «Ο κ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ»

Ο κ. Δήμαρχος είναι συνένοχος

Spyros-PapaspyrosΠαρακολουθώ τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Σταθόπουλο, στην απέλπιδα προσπάθειά του να καλύψει και να συγκαλύψει κ. Σωτήρη Παπαμιχαήλ, για όσα πράττει αλλά και όσα παραλείπει να πράξει, ως Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΠΑΟΔΑΠ.

Και διερωτώμαι: Εδώ τον «φτύνουν» όλοι, αυτός νομίζει ότι βρέχει; Και όταν λέω όλοι, εννοώ συμπολίτευση, αντιπολίτευση, εργαζόμενοι και δημότες. Και προσπαθεί ο κ. Δήμαρχος, να «πετάξει την μπάλα στην εξέδρα», ότι το θέμα αυτών που «επαναστάτησαν» είναι δήθεν «τα λίγα χρήματα που κόστισαν τα γλυκά και το νομικό σύγγραμμα».

ΔΕΝ είναι αυτό το θέμα κ. Δήμαρχε και το γνωρίζετε. Το θέμα είναι η αλαζονεία, η μοναρχική αντίληψη και η κοροϊδία που εισπράττουμε όλοι όσοι έχουμε κάποια σχέση με τον ΠΑΟΔΑΠ. Τί να απαριθμήσω; Ότι του πήρε τρεις μήνες να κάνει διαγωνισμό για την πρόσληψη γυμναστών; Τους οποίους άφησε τελικά απλήρωτους κοροϊδεύοντάς τους, με αποτέλεσμα για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ (αυτό πραγματικά, όχι σαν αυτά τα δήθεν «για πρώτη φορά» που γράφει στις ανακοινώσεις του ο κ. Δήμαρχος) να σημειωθεί άρνηση εργασίας;

Το ότι 4 μήνες δεν καθαρίζονται τα γήπεδα και οι αίθουσες, που βρωμούν και ζέχνουν; Το ότι εξαπάτησε το Διοικητικό Συμβούλιο για να ψηφίσει άλλα από αυτά που υποτίθεται ότι εισηγείτο; Το ότι θέλει να προσλάβει επικοινωνιολόγο (όλα τα ΄χε η Μαριορή…); Το ότι παρανομεί αναθέτοντας εργασίες χωρίς αποφάσεις του Δ.Σ.; Και υπάρχουν πολλά ακόμη.

Εκτίθεστε ανεπανορθώτως κ. Δήμαρχε καλύπτοντάς τον. Αυτό δεν είναι προστασία του συνεργάτη σας. Από την στιγμή που ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ τί πραγματικά συμβαίνει, καταντά συνομωσία. Και έτσι καταλήγετε κι εσείς συνένοχος.

Και κάτι τελευταίο: Κάποιες αναθέσεις της Διοικήσεώς σας για διαφημίσεις, περιλαμβάνουν και την συγγραφή κάποιων ανακοινώσεών σας;

Παρεμπιπτόντως, ακόμη αναμένω εκδήλωση ενδιαφέροντος της Δημοτικής Αρχής για όσα γράφω στο ηλεκτρονικό μήνυμα που σας έστειλα προ ημερών και δημοσιοποιώ πιο κάτω. Ούτε καν ότι το λάβατε, δεν μου απαντήσατε. Προφανώς και δεν σας ενδιαφέρει…

(Το όνομα του εκδότου του τιμολογίου δεν το αναφέρω δημοσίως, διότι δεν ευθύνεται ο άνθρωπος αν ο κ. Πρόεδρος δεν ακολούθησε την νόμιμη διαδικασία. Ελπίζω όμως στο μέλλον, να είναι περισσότερο προσεκτικός).

Ακολουθεί το ηλεκτρονικό μήνυμα:

Προς: Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής, κ. Γιάννη Σταθόπουλο
Πρόεδρο Δ.Σ. ΠΑΟΔΑΠ, κ. Σωτήρη Παπαμιχαήλ
Αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Σπύρο Παπαγεωργίου (μέσω του κ. Δημάρχου)
Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών Δήμου Αγίας Παρασκευής
Κοιν. : Τα Μέλη του Δ.Σ. του ΠΑΟΔΑΠ
 
Σας γνωρίζω ότι στα ΠΟΕ τιμολόγια του ΠΑΟΔΑΠ, υφίσταται το υπ΄αριθμόν 778/28-11-2014 τιμολόγιο του κ. ..., ύψους ... Ευρώ, ως δαπάνη παροχής υπηρεσιών για την καταχώρηση ανακοινώσεως του ΠΑΟΔΑΠ, για πρόσληψη 2μήνου προσωπικού. Για το τιμολόγιο αυτό, υπέβαλα (μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στις 18 Ιανουαρίου αλλά και στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της 9ης Φεβρουαρίου) σειρά ερωτημάτων στον κ. Πρόεδρο, χωρίς να λάβω απάντηση. 
Επειδή από τα στοιχεία που έχω στην διάθεσή μου, δεν υφίσταται ΝΟΜΙΜΗ ανάθεση για την συγκεκριμένη παροχή υπηρεσίας, παρακαλώ όπως μη ενταλματοποιηθεί το ανωτέρω τιμολόγιο. Σε περίπτωση δε που ήδη έχει ενταλματοποιηθεί, να μην πληρωθεί, αφού δεν πληρούνται οι νόμιμες προϋποθέσεις. Εφιστώ την προσοχή στις αρμόδιες Υπηρεσίες και στους πολιτικούς τους προϊσταμένους ότι, σε περίπτωση που προβούν ή έχουν προβεί σε παράνομη ενέργεια, αναλαμβάνουν πλήρως τις ευθύνες που προκύπτουν από αυτήν.
 Είμαι στη διάθεση των κ.κ. Δημάρχου και Αντιδημάρχου αλλά και της Διευθύνσεως Οικονομικών Υπηρεσιών, για την παροχή οποιασδήποτε επεξηγήσεως των ανωτέρω αναφερομένων. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6976602309.
Παρακαλώ όπως μου γνωρίσετε λήψη της επιστολής μου αυτής.
 Η παρούσα επιστολή, κοινοποιείται και στα μέλη του Δ.Σ. του ΠΑΟΔΑΠ, προς ενημέρωσή τους.
 Με τιμή
 Σπύρος Παπασπύρος
 Μέλος Δ.Σ. ΠΑΟΔΑΠ