ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ κ. ΒΑΣΙΛΗ ΖΟΡΜΠΑ, ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟ ΣΤΑΘΜΟ

Μαζί με στελέχη της Δημοτικής Παράταξης «Αγία Παρασκευή η πόλη μας», κατόπιν συνεννόησης με τη Διοίκηση των Παιδικών Σταθμών, επισκεφτήκαμε τον νέο ιδιόκτητο Βρεφονηπιακό Σταθμό του Δήμου μας στα Πευκάκια. Το πρώτο κτηριακό έργο υποδομής στο Δήμο μας μετά το 1991, που κατασκευάσθηκε ο Βρεφονηπιακός Σταθμός στην οδό Λάδωνος στον Τσακό.

Ο Βρεφονηπιακός αυτός Σταθμός προγραμματίστηκε, σχεδιάστηκε και πλήρης φάκελός του κατατέθηκε για να επιτύχουμε την χρηματοδότησή του από το ΕΣΠΑ, μέσα στο πρώτο οκτάμηνο της θητείας μας στη Δημοτική Αρχή, το 2011. Αποδεικνύοντας ότι ήμασταν τουλάχιστον αποτελεσματικοί στην Διοίκηση, με σχέδιο και πρόγραμμα.

Αποτελεί ένα υπερσύγχρονο κτήριο 1.600 τ.μ. σε δύο ορόφους και 900 τ.μ.  σε υπόγεια, που πληρεί όλες τις προδιαγραφές ενδιαιτήσεων και ασφάλειας, όμοιο του οποίου δεν υφίσταται σε κανέναν άλλο Δήμο της Αττικής, τουλάχιστον. Με τη λειτουργία του, 120 περίπου παιδιά του Δήμου μας απολαμβάνουν τις εξαιρετικές υπηρεσίες του και επί πλέον ο Δήμος μας εξοικονομεί  αρκετές δεκάδες χιλιάδες Ευρώ ετησίως από ενοίκια, τα οποία μπορεί να διαθέσει σε άλλες ανάγκες του. Ελπίζουμε και ευχόμαστε η Δημοτική Αρχή, του κ. Γιάννη Σταθόπουλου, να είναι εξίσου παραγωγική και αποτελεσματική με τη δική μας.

Ευχαριστούμε την Πρόεδρο των Παιδικών Σταθμών του Δήμου μας κ. Μαργαρίτα Δημητρίου-Καβρουδάκη και το Προσωπικό του Σταθμού, για την ξενάγηση-ενημέρωση που μας έκανε κατά την επίσκεψή μας.

Ο Επικεφαλής της Παράταξης

«Αγία Παρασκευή η Πόλη μας»

 

 

Βασίλης Ζορμπάς

πρ. Δήμαρχος