Η “ΠΕΖΟΓΕΦΥΡΑ ΓΕΛΑΔΑΚΗ” ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ

11256461_10200674834391315_35759121_n

Vassilis-ZormbasΕίμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να πληροφορήσουμε τους κατοίκους της πόλης μας, ότι ένα ακόμη σημαντικό έργο που ξεκίνησε επί Δημαρχιακής Αρχής του Βασίλη Ζορμπά, θα δοθεί σύντομα σε δημόσια χρήση.  Είναι η «Πεζογέφυρα Γελαδάκη», ένα αίτημα των κατοίκων που εκκρεμούσε 25 περίπου χρόνια.

Η Δημοτική Παράταξη «Αγία Παρασκευή η Πόλη μας» με συνέπεια επιμονή και υπευθυνότητα, χωρίς «φανφάρες» ή αντιπολιτευτικές κραυγές,  έχοντας ως γνώμονα και οδηγό μόνο το συμφέρον των  κατοίκων της Αγίας Παρασκευής, παρακολουθεί την εξέλιξη όλων των έργων  του Δήμου (ιδιαίτερα αυτών που η ίδια άρχισε), ώστε να ολοκληρωθούν έγκαιρα και να κατασκευασθούν  σύμφωνα με την επιστήμη και την τεχνική.

Είναι γνωστό ότι , λόγω της ιδιαιτερότητας της Λεωφόρου Μεσογείων που επιτρέπει την ανάπτυξη μεγάλων ταχυτήτων των αυτοκινήτων αλλά και της κακής ορατότητας, στην περιοχή είχαν σημειωθεί πολλά θανατηφόρα ατυχήματα με πεζούς. Παρότι οι προηγούμενες Δημοτικές Αρχές είχαν θέσει στα αρμόδια Υπουργεία το αίτημα, αυτό δεν είχε ικανοποιηθεί. Κατόπιν όμως συντονισμένων ενεργειών και στοχευμένων πιέσεων (ακόμη  και «απειλών») της Διοίκησής μας, το Υπουργείο Υποδομών και Δικτύων αποφάσισε την εκτέλεση του έργου. Η κατασκευή ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2014 και έχει ήδη ολοκληρωθεί. Απομένει μόνο η σύνδεση του ηλεκτρικού ρεύματος, η οποία αναμένεται  σύντομα , για να λειτουργήσουν και οι ηλεκτρικοί ανελκυστήρες.

Είμαστε υπερήφανοι, που κατά τη διάρκεια θητείας της Παράταξής μας στη Δημοτική Αρχή, σε τόσο μικρό χρόνο (τριάμισι μόνο χρόνια)  επιτεύχθηκαν τόσα σημαντικά έργα, μακράς πνοής, στο Δήμο μας.

Ο Επικεφαλής της Παράταξης

«Αγία Παρασκευή η Πόλη μας»

 

 

Βασίλης Ζορμπάς

πρ. Δήμαρχος