ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΟΡΜΠΑΣ: ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ

parataxi-500x360pxΗ Χώρα μας, που επί μεγάλο χρονικό διάστημα ζει μια κατάσταση αβεβαιότητας, βρίσκεται πλέον στην κρισιμότερη στιγμή της μεταπολιτευτικής, τουλάχιστον,  Ιστορίας της.

Το παρόν και το μέλλον, το δικό μας και των παιδιών μας, βρίσκεται σε κίνδυνο. Διακυβεύονται πλέον όλες οι θυσίες αλλά και κατακτήσεις μας, στην Ευρωπαϊκή και Εθνική μας πορεία. Ο κίνδυνος αυτός, δεν μπορεί να αντιμετωπισθεί παρά μόνο με ψυχραιμία, λογική και ομοψυχία. Και με τον λαό μας ενωμένο, μακριά από κάθε πρακτική που θα μπορούσε να πολώσει και να συμβάλει σ΄έναν νέο καταστροφικό διχασμό.

Εγώ προσωπικά, αλλά και η Δημοτική Παράταξη «Αγία Παρασκευή η πόλη μας» δηλώνουμε ότι, σε τοπικό επίπεδο, θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν  για τη διατήρηση του ήρεμου και ενωτικού κλίματος που απαιτείται σε τέτοιες κρίσιμες στιγμές. Ούτως ώστε οι δημότες μας, μαζί με τους υπόλοιπους Έλληνες, με νηφαλιότητα και χωρίς αντιπερισπασμούς, να απαντήσουν με τον τρόπο που πραγματικά επιθυμούν στο, διαφαινόμενο πια,  καθοριστικό δημοψήφισμα της επόμενης Κυριακής.

Επικεφαλής της Παράταξης

«Αγία Παρασκευή η Πόλη μας»

 

 

Βασίλης Ζορμπάς

πρ. Δήμαρχος