ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΟΡΜΠΑΣ: ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ κ. ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟ

Μετά τις τελευταίες δραματικές οικονομικές εξελίξεις, απόρροια των κυβερνητικών αποφάσεων, η Τοπική Αυτοδιοίκηση παρουσιάζει συμπτώματα αρρυθμίας. Τα οποία, είναι βέβαιο, ότι θα συνεχισθούν και θα εντείνονται για αρκετό καιρό και μετά το Δημοψήφισμα της Κυριακής.

Με το δεδομένο ότι η Δημοτική Αρχή, αποφάσισε και την παράδοση των Ταμειακών Διαθεσίμων του Δήμου μας στην κεντρική διακυβέρνηση, είναι πιθανόν πολύ σύντομα ο Δήμος να υποστεί οικονομική «ασφυξία» και να μην μπορεί να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του, ιδίως σ΄αυτές που έχουν σχέση με τις Κοινωνικές Δομές του. Προκύπτουν σοβαρά ερωτήματα, όσον αφορά στον ανεφοδιασμό του Κοινωνικού Παντοπωλείου και Μαγειρείου αλλά και του Δήμου, γενικότερα, σε καθημερινά αναλώσιμα. Επίσης, πιθανολογείται ότι θα υπάρξει και πρόβλημα στον ανεφοδιασμό καυσίμων για τα οχήματα του Δήμου, γεγονός που θα έχει επιπτώσεις στην αποκομιδή των απορριμμάτων και συνεπώς στην δημόσια υγεία.

Ο Δήμαρχος ΔΕΝ μπορεί να είναι κομματικό όργανο. Απευθύνω λοιπόν έκκληση στον Δήμαρχο κ. Γιάννη Σταθόπουλο, αντί να σπαταλά τον χρόνο του συμμετέχοντας σε συγκεντρώσεις Υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ και προπαγανδίζοντας υπέρ του ΟΧΙ, να αντιληφθεί την κρισιμότητα των στιγμών. Και να καλέσει ΑΜΕΣΑ τους επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων για διαβούλευση και συνεργασία. Προκειμένου ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ,  με υπευθυνότητα, να οργανώσουμε ένα σχέδιο των κινήσεων του Δημοτικού Οργανισμού, για να ελαχιστοποιηθούν τα προβλήματα που θα προκύψουν.

Ο Επικεφαλής της Παράταξης

«Αγία Παρασκευή η Πόλη μας»

Βασίλης Ζορμπάς

πρ. Δήμαρχος