“ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ”: ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΘΕΣΜΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

Κατά τη συνεδρίαση, πραγματοποιήθηκε η διαδικασία για την εκλογή του Οργανωτικού Γραμματέα της παράταξης. Η διαδικασία διεξήχθη με μυστική ψηφοφορία μεταξύ των υποψηφίων, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο καταστατικό της, λόγω λήξης της θητείας του προηγούμενου Γραμματέα κ. Γιάννη Κομιώτη. Νέος Οργανωτικός Γραμματέας εκλέχτηκε ο κ. Σπύρος Παπασπύρος, έως τότε Υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου. Ο κ. Σπύρος Παπασπύρος γεννήθηκε και κατοικεί στην Αγία Παρασκευή, είναι Συνταγματάρχης (ε.α.),  έχει διατελέσει δημοτικός σύμβουλος και είναι μέλος του Δ.Σ. του ΠΑΟΔΑΠ.

Στις 6 Νοεμβρίου 2017, η παράταξή μας πραγματοποίησε Τακτική συνεδρίαση στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου. Κατά τη συνεδρίαση, πραγματοποιήθηκε η διαδικασία για την εκλογή του Οργανωτικού Γραμματέα της παράταξης. Η διαδικασία διεξήχθη με μυστική ψηφοφορία μεταξύ των υποψηφίων, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο καταστατικό της, λόγω λήξης της θητείας του προηγούμενου Γραμματέα κ. Γιάννη Κομιώτη. Νέος Οργανωτικός Γραμματέας εκλέχτηκε ο κ. Σπύρος Παπασπύρος, έως τότε Υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου.

Ο κ. Σπύρος Παπασπύρος γεννήθηκε και κατοικεί στην Αγία Παρασκευή, είναι Συνταγματάρχης (ε.α.),  έχει διατελέσει δημοτικός σύμβουλος και είναι μέλος του Δ.Σ. του ΠΑΟΔΑΠ.

Στη συνέχεια,  η παράταξη προχώρησε και σε ανασυγκρότηση των Επιτροπών Εργασίας της, τα  μέλη των οποίων θα ανακοινωθούν με νεώτερο Δελτίο Τύπου.  Επίσης αναπτύχθηκαν θέματα που αφορούν στο Δήμο, έγινε ενημέρωση και  ανταλλάχθηκαν απόψεις.

Βασίλης Ζορμπάς
Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αγία Παρασκευή η πόλη μας»
πρ. δήμαρχος Αγίας Παρασκευής