ΜΠΕΛΕΧΡΗ-ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα.

Κατέχει δίπλωμα Μεταπτυχιακών Σπουδών  από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών με τίτλο “Φιλοσοφία και Διοίκηση Μάνατζμεντ   MBA in philosophy and administration Management».

Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του  Αριστοτελείου Πανεπιστημίου  Θεσσαλονίκης και επίσης σπούδασε στη Ανώτατη Βιομηχανική Σχολή Πειραιώς.

Σήμερα εργάζεται στο Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής στη θέση,  Επιστημονική Σύμβουλος Β΄ΦΑ ΙΕΠ.

Στο παρελθόν εργάστηκε ως δημοσιογράφος σε παιδικό περιοδικό, στην αθλητική στήλη και σε σχολεία της Α’θμια & Β΄θμιας  Εκπαίδευσης ως καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής

Είναι μέλος Δ.Σ του Πανελλήνιου Γυμναστικού Συλλόγου, ως ειδική γραμματέας,  υπήρξε Γενικός  Αρχηγός του συλλόγου.

Είναι μέλος της Δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής Αγίας Παρασκευής  υπήρξε   αναπληρωματικό μέλος του ΔΣ της Δημοτικής Βιβλιοθήκης του Δήμου Αγίας Παρασκευής, και Πρόεδρος του Συλλόγου Σπουδαστών των Εργαστηρίων Τέχνης Αγίας Παρασκευής  Με σεβασμό και ευθύνη ασχολείται με τα κοινά , Λατρεύει την Αγία Παρασκευή, την πόλη   που επισκεπτόταν κατά την παιδική της ηλικία και αργότερα μετοίκησε. Έχει ποικίλη κοινωνική, καλλιτεχνική και ανθρωπιστική δράση .Είναι παντρεμένη, μητέρα δυο παιδιών, ζει στην Αγία Παρασκευή 35  χρόνια.

ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ

Γράψτε το σχόλιό σας.
Δώστε το όνομά σας

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.