Ο “ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ” ΟΔΗΓΕΙ ΤΟΥΣ ΟΤΑ ΣΕ ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ

Την Τρίτη 22 Μαΐου 2018, στην Κηφισιά, πραγματοποιήθηκε συνάντηση και ανοικτός διάλογος εν ενεργεία και πρώην δημάρχων και άλλων αυτοδιοικητικών του Βόρειου Τομέα Αθηνών, σχετικά με το προτεινόμενο από την κυβέρνηση νομοσχέδιο για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, γνωστό και ως “ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ 1”.

Παρών και ο επικεφαλής μας και πρώην δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Βασίλης Ζορμπάς, ο οποίος και τοποθετήθηκε επί του νομοσχεδίου.

Παρόντες επίσης, ο δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, ο δήμαρχος Πεύκης -Λυκόβρυσης Αναστάσιος Μαυρίδης, ο δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος , ο πρόεδρος της Ένωσης Δημάρχων Παύλος Καμάρας ο πρόεδρος των 21 ΟΤΑ-ΣΒΑΠ και πρώην δήμαρχος Χαλανδρίου Γεώργιος Κουράσης, ο πρώην δήμαρχος Χαλανδρίου Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος κ.α. Στο πάνελ, ο γραμματέας  της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Ελευθέριος Αυγενάκης, ο βουλευτής και πρώην Υπουργός Μάκης Βορίδης,ο γραμματέας της Γραμματείας Τ.Α. της Νέας Δημοκρατίας Τάσος Γαϊτάνης και ο Δημήτρης Μαραβέλιας του Τομέα Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας.

Από τον διάλογο προέκυψαν πολλά χρήσιμα συμπεράσματα, με κυριότερο ότι το ο προτεινόμενος νόμος, αντί να λύνει προβλήματα, δημιουργεί επιπλέον καινούρια και μάλιστα σοβαρά.

 

 

Βασίλης Ζορμπάς

Ιατρός Πνευμονολόγος

Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Αγία Παρασκευή η πόλη μας”

πρ. δήμαρχος Αγίας Παρασκευής

 

ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ

Γράψτε το σχόλιό σας.
Δώστε το όνομά σας

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.