ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ, Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΡΥΒΕΤΑΙ

Λίγες μέρες πριν την υπογραφή από την κυβέρνηση της πολύ κακής συμφωνίας με την ΠΓΜΔ, με την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ παρέδωσε χωρίς μάχη όνομα, γλώσσα και εθνικότητα, ζητήσαμε από το δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο και τον πρόεδρο του Δ.Σ. Γεράσιμο Βλάχο να συγκαλέσουν εκτάκτως σε συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο, για να συζητηθεί και τεθεί σε ψηφοφορία Ψήφισμα που καταθέσαμε.

Δήμαρχος και πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, όχι μόνο δεν το έκαναν αλλά τήρησαν και “σιγή ιχθύος”, δεν είχαν καν την ευαισθησία να μας απαντήσουν έστω και αρνητικά.

Είναι γνωστή η άρρηκτη διασύνδεση της δημοτικής Αρχής με τον ΣΥΡΙΖΑ, όσο κι αν κάνουν ότι την ξεχνούν. Είναι γνωστό ότι ακολουθούν την κομματική γραμμή που παίρνουν καθημερινά, σε όλες τις ενέργειές τους. Δεν φημίζονται ότι έχουν δικό τους λόγο, άποψη και τακτική, όσο κι αν χρησιμοποιούν το ψευδεπίγραφο “ανεξάρτητοι”. Όπως δεν φημίζονται και για την πίστη τους στις ανοικτές και δημοκρατικές διαδικασίες.

Δεν τρέφουμε αυταπάτες. Γνωρίζουμε ότι τα Ψηφίσματα δεν έχουν αποφασιστική σημασία. Δίνουν όμως ένα στίγμα, ένα μήνυμα, ειδικά σε σοβαρά ζητήματα. Περιμέναμε από τη δημοτική Αρχή, τουλάχιστον γι΄αυτό το μεγάλο εθνικό θέμα, να έδινε τη δυνατότητα στο δημοτικό συμβούλιο να εκφράσει την άποψή του. Αδίκως όπως φαίνεται, γιατί η δημοτική Αρχή δεν έχει δική της άποψη ή την κρύβει, όπως έκανε πάντα στην πορεία της.

Το Ψήφισμα που καταθέσαμε για συζήτηση:

Βασίλης Ζορμπάς

Ιατρός Πνευμονολόγος

Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Αγία Παρασκευή η πόλη μας”

πρ. δήμαρχος Αγίας Παρασκευής

 

ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ

Γράψτε το σχόλιό σας.
Δώστε το όνομά σας

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.