Τα «Fake news» του κ. Σταθόπουλου

Σαν σήμερα, πριν από πέντε χρόνια (22 Οκτωβρίου 2013), επισκέφθηκε την πόλη μας ο τότε Περιφερειάρχης  κ. Γιάννης Σγουρός και μαζί με τον τότε δήμαρχο Βασίλη Ζορμπά και συνεργάτες τους περιηγήθηκαν το Κοντόπευκο, όπου θα εκτελείτο το έργο «Βιοκλιματική Ανάπλαση Κοντοπεύκου-Δίκτυο Ποδηλατοδρόμων» συνολικού μήκους 7,8 χιλιομέτρων, με χρηματοδότηση ΕΣΠΑ μέσω της Περιφέρειας Αττικής ύψους 9.500.000 ευρώ.

Το έργο αυτό είχε διεκδικήσει από την Περιφέρεια, η δημοτική Αρχή του δημάρχου κ. Βασίλη Γιαννακόπουλου  και είχαν συνταχθεί οι σχετικές μελέτες. Εμείς, ως δημοτική Αρχή, διεκδικήσαμε δυναμικά την δημοπράτησή του και το επιτύχαμε.

Στις 13 Νοεμβρίου 2013, παρουσία των τότε Υπουργών κ.κ. Κωστή Χατζηδάκη και Γιάννη Μανιάτη και του τότε δημάρχου Βασίλη Ζορμπά, υπεγράφη η σύμβαση μεταξύ  του τότε Περιφερειάρχη και της αναδόχου εταιρείας και το έργο ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2013.

Όμως ο απερχόμενος δήμαρχος κ. Γιάννης Σταθόπουλος, σε απόλυτη συνεννόηση με την ομοϊδεάτισσά του, επίσης απερχόμενη, Περιφερειάρχη κ. Ρένα Δούρου, προσπαθούν με ανέντιμους τρόπους να σφετεριστούν κάτι στο οποίο δεν είχαν καμία συμμετοχή. Σε σκηνοθετημένο, για προεκλογικούς λόγους, βίντεο που κυκλοφορησε στις 18 Οκτωβρίου 2018, εμφανίζονται και οι δυο σαν οι σχεδιαστές και εκτελεστές του μεγάλου αυτού έργου. Παραγκωνίζοντας τους πραγματικούς συντελεστές Γιάννη Σγουρό, Βασίλη Γιαννακόπουλο και Βασίλη Ζορμπά.

Κατανοούμε τον κ. Σταθόπουλο. Επειδή επί 4 χρόνια σαν δήμαρχος δεν κατάφερε να προσθέσει κάτι στην πόλη, προσπαθεί να εμφανίσει σαν δικό του το έργο των προκατόχων του. Και επί πλέον, ελάχιστους μήνες προ των εκλογών, προσπαθεί να εξαπατήσει τους δημότες με εξαγγελίες  έργων ύψους πολλών εκατομμυρίων ευρώ, τα οποία όμως (τι βολικό) δήθεν θα γίνουν ΜΕΤΑ τις εκλογές.

Το βίντεο της ντροπής, μπορείτε να το δείτε εδώ:

Βασίλης Ζορμπάς

Ιατρός Πνευμονολόγος

Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αγία Παρασκευή η πόλη μας»

πρ. δήμαρχος Αγίας Παρασκευής

ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ

Γράψτε το σχόλιό σας.
Δώστε το όνομά σας

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.