ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΝΕΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΣΤΗΝ “ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ”

Ένα νέο αξιόλογο και δυναμικό στέλεχος προστέθηκε στο δυναμικό της παράταξής μας, ενώνοντας τις δυνάμεις του στον αγώνα μας για την πόλη. Ένας νέος άνθρωπος, με ιδέες και θέληση, ο Μιχάλης Γρηγοριάδης. Τον καλωσορίζουμε.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννήθηκε  το 1997 και είναι δημότης και κάτοικος  Αγίας Παρασκευής . Είναι γιός του επιχειρηματία Δημήτρη  Γρηγοριάδη  και της  Μαριάννας  Τζερεφού, καθηγήτρια αγγλικής Φιλολογίας . Έχει μία αδερφή,  την Ελένη, απόφοιτη του Τμήματος  Πολιτικού της Νομικής και  Διοίκησης Επιχειρήσεων στο κολλέγιο Deree.

Φοίτησε στο Α΄Δημοτικό Αγίας Παρασκευής ενώ  το Γυμνάσιο και Λύκειο  στο Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος- Pierce College, στην Αγία Παρασκευή.

Είναι φοιτητής στο ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Τουριστικών Επιχειρήσεων, και στο κολλέγιο Mediterranean College στο τμήμα Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων.

Είναι γνώστης της Ελληνικής, Αγγλικής, και της Γαλλικής γλώσσας. Είναι κάτοχος του διπλώματος ECDL που αφορά την εξειδίκευση στους υπολογιστές.

Έχει Εργαστεί ως

  • Διαχείριση και εκμετάλλευση ακίνητων σε Αθήνα και Μύκονο.
  • Υπάλληλος Γραφείου στην Destination Services και TuiHellas στην Μύκονο από 2016 έως το 2017, εργαζόμενος  παράλληλα στο backoffice της Aegean LuxuryServices Mykonos.
  • Operation Manager στην ξενοδοχειακή μονάδα Salty Houses στη Μύκονο το 2018 εργαζόμενος παράλληλα στο back office της Assimomitis Travel Agency Mykonos.

Στο Αμερικάνικο Κολλέγιο, ήταν ενεργό μέλος του αντικαπνιστικού ομίλου του σχολείου συμμετέχοντας σε εβδομαδιαίες συνεδρίες για την καταπολέμηση του τσιγάρου.

Είναι μέλος στις πανελλαδικές  οργανώσεις και κινήματα  denkapnizo.org , nosmoke.gr , cancersociety.gr, και στις παγκόσμιες  smokefreeworld.org και gsthr.org.

Ασχολείται  με τον Αθλητισμό και  έχει συνεχείς διακρίσεις, διπλώματα και μετάλλια από το 2004, στον χώρο του Τένις , σε δημοτικούς και πανελλαδικούς αγώνες καθώς και  διακρίσεις σε τουρνουά διοργάνωσης του δήμου με σχολεία,  σε κάθε άθλημα.

Τέλος, παραμένει τερματοφύλακας της τοπικής ομάδας Ποδοσφαίρου Σάλας «ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ»  Αγίας Παρασκευής, με  προσωπικές και ομαδικές διακρίσεις στο πρωτάθλημα αυτό.

Επιθυμεί να συνεισφέρει στα Κοινά, με  νέες  και καινοτόμες  ιδέες και εφαρμογές που θα αξιοποιήσουν το δυναμικό του Δήμου και θα τον καταστήσουν σύγχρονο και δυναμικό. Πιστεύει ότι αυτό μπορεί να επιτευχθεί με δήμαρχο το  Βασίλη Ζορμπά, με τον οποίο υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση και σεβασμός, και τον συνδυασμό «Αγία Παρασκευή η πόλη μας».

Βασίλης Ζορμπάς

Ιατρός Πνευμονολόγος

Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Αγία Παρασκευή η πόλη μας”

πρ. δήμαρχος Αγίας Παρασκευής

ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ

Γράψτε το σχόλιό σας.
Δώστε το όνομά σας

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.