Η Βασιλόπιτα της παράταξης “Αγία Παρασκευή η πόλη μας”

 

   Δίπλα στον Υμηττό και σε κλίμα ευχάριστης και φιλικής διάθεσης, πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα “Opus coffee and more”, η ετήσια παραδοσιακή κοπή της Βασιλόπιτας, της παράταξής μας, με βασική ευχή το 2020 να είναι μια χρονιά γεμάτη υγεία, αγάπη και δημιουργία.

  Ο Δήμαρχος κ. Βασίλης Ζορμπάς, περιστοιχισμένος από τα στελέχη της παράταξής μας, ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους σε αυτή την γιορτή, ενώ διαβεβαίωσε πως κύριο μέλημά του είναι η συνεχής και αδιάκοπη εργασία της διοίκησής του, για ένα καλύτερο αύριο στην πόλη μας.

  Ειδικότερα, σημείωσε ότι ανεξάρτητα από τον σχεδιασμό και την υλοποίηση και άλλων έργων, πρωτεύων στόχος του είναι η κάλυψη των σχολικών κτηριακών αναγκών της πόλης μας.

   Σε μια συμβολική κίνηση, η Πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων, κα Μαρία Ξινογαλά, χαιρέτισε την εκδήλωση εκ μέρους όλων των παρισταμένων Συλλόγων.

  Τιμητικές παρουσίες, η Βουλευτής και Υπουργός Παιδείας κα Νίκη Κεραμέως, η Βουλευτής Βορείου Τομέα και Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπος της ΝΔ κα Ζωή Ράπτη, ο Βουλευτής Βορείου Τομέα κ. Δημήτριος Καιρίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης και πρώην Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλης Γιαννακόπουλος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Γιάννης Κεχρής, η εκπρόσωπος της παράταξης “Αλλάζουμε” κα Ελισάβετ Πετσατώδη, ο εκπρόσωπος της “ΝΕΑΣ ΑΡΧΗΣ” κ. Δημήτρης Δημητρίου, το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ κα Αγγελική Μηλιώτη, ο πρόεδρος ΔΗΜΤΟ ΝΔ κ. Γιάννης Καραγιαννάκης, η Προέδρος του Κέντρου Πρόληψης «Αργώ» κα Γεωργία Πίσπα, ο Πρόεδρος της ΕΝΕΒΑΠ κ. Βασίλης Τσαγκάρης, η Πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών κα Αικατερίνη Θεοδωράκη , ο Πρόεδρος του Συλλόγου «Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός» κ. Αντώνης Μαυράκης, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών κ. Θοδωρής Μπριάνης, ο πρόεδρος του “ΔΡΑΣ.Ε.” κ. Αυγουστίνος Κάτσαρης, ο πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου «ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ» Γιάννης Πάνου, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ανεγέρσεως Ι.Ν. Αγίων Αναργύρων κ. Γιάννης Αρβανιτάκης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Πευκακίων κ. Χρήστος Λαμπρινάκης , ο πρόεδρος του Πολιτιστικού και Φιλανθρωπικού Συλλόγου «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» κ. Μάκης Κρασσανάκης, ο Συντονιστής των Ποδηλατιστών Αγ. Παρασκευής κ. Στέλιος Λαρίζας , ο Πρόεδρος του Συλλόγου Τοξοβόλων «ΑΧΑΙΟΙ» κ. Δημήτριος Βασιλείου, ,ο Προέδρος της ΚΑΠ κ. Νίκος Δούμας, ο πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου «ΠΗΓΑΣΟΣ» κ. Ιωάννης Μαραγκός, η πρόεδρος των Σπουδαστών Λαϊκού Πανεπιστημίου κα Φρίντα Δημουλή, ο εκπρόσωπος των “Χοροταξιδευτών” κ. Άρης Σαμπάνης, ο Ειδικός Γραμματέας της Πανηπειρωτικής Ένωσης κ. Αντώνης Κοντός , η Αντιπρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού (παράρτημα Αγ. Παρασκευής) κα Μαρίνα Καλατζάκη, η Πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων κα Μαρία Ξινογαλά , η Πρόεδρος του Περιβαλλοντικού Πολιτιστικού  Συλλόγου Κοντοπεύκου κα Βούλα Κουτσογιάννη , η Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Δεσμοί Αλληλεγγύης κα Ντίνα Μανωλοπούλου , ο Προέδρος του Ομίλου Αντισφαίρισης Αγίας Παρασκευής κ. Γιάννης Σερκεδάκης, η Αντιπρόεδρος του Ομίλου Αιτωλοακαρνάνων κα Λένα Μαρκή, ο Αντιπρόεδρος του ΓΣΑΠ κ. Βαγγέλης  Κακοσουρης , ο τέως Πρόεδρος της ΑΕΑΠ κ. θανάσης Δημακόπουλος και ο δημοσιογράφος κ. Γιώργος Διαμαντίδης.

Την Βασιλόπιτα μας ευλόγησε ο πατήρ Σταύρος Τρικαλιώτης, του Ι.Ν. Αγίων Αναργύρων. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στο Ζαχαροπλαστείο “REFLET”, στην ιστοσελίδα “Agia Paraskevi images” και στον κ. Στέφανο Φορλίγκα για την μουσική κάλυψη της εκδήλωσης.

Το Γραφείο Τύπου της δημοτικής παράταξης “Αγία Παρασκευή η πόλη μας”

 

 

Το Γραφείο Τύπου της δημοτικής παράταξης “Αγία Παρασκευή η πόλη μας”