Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΟΡΜΠΑΣ ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΤΟΥ Π.Γ.Σ.

Επίσημος καλεσμένος του Πανελλήνιου Γυμναστικού Συλλόγου (ΠΓΣ) ήταν ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Βασίλης Ζορμπάς, στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας Συλλόγου, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου σε κλίμα γιορτινό και γεμάτο αισιοδοξία.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΠΓΣ, βραβεύτηκαν οι διακριθέντες αθλητές και αθλήτριες του Συλλόγου, καθώς και άτομα που βρίσκονται κοντά στο Σύλλογο και προσφέρουν ανιδιοτελώς στον αθλητισμό και τον Ολυμπισμό.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με αναφορά στην ιστορία του Συλλόγου, ο οποίος πριν από 129 χρόνια συνέβαλε στην αναβίωση των σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων.

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος Αλέξης Αλεξόπουλος ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους, ακολούθησαν οι ειδικές βραβεύσεις και οι βραβεύσεις των μεγάλων πρωταγωνιστών της βραδιάς, των αθλητών. Συνολικά βραβεύτηκαν 79 αθλητές όλων των αθλημάτων για τις διακρίσεις τους σε Πανελλήνιες Νίκες κατά την αθλητική χρονιά 2019.

Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής συνομίλησε για αθλητικά θέματα με το κοινό και ακολούθως βράβευσε τους αθλητές του Μοντέρνου Πεντάθλου για τις πανελλήνιες νίκες τους κατά το 2019.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την κοπή της πίτας και πολλές ευχές για μια ακόμη καλύτερη αθλητική, αγωνιστική χρονιά.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν προσωπικότητες του αθλητικού, πνευματικού πολιτικού και επιχειρηματικού γίγνεσθαι, γονείς και πλήθος κόσμου.