ΓΙΑΝΝΙΡΗ ΣΟΦΙΑ

Γιαννίρη Σοφία, νεοδιόριστη Νηπιαγωγός, απόφοιτη του Παιδαγωγικού Τμήματος Προσχολικής Εκπαίδευσης ΠΘ και μεταπτυχιακές σπουδές στην Ειδική Αγωγή.

Σύζυγος του Ιωάννη Πυργέλη και μητέρα της Ναυσικάς Πυργέλη (8 ετών), γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Δήμο Αγίας Παρασκευής, όπου υπηρέτησε ως αναπληρώτρια τα πρώτα χρόνια της σταδιοδρομίας της.

Πρωταθλήτρια και αναγνωρισμένη προπονήτρια από την ΓΓΑ, στο ολυμπιακό άθλημα του Τae kwon do.

Από παιδί υπήρξε πολύ ενεργή και δραστήρια  σε αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα της πόλης, ενώ συνεχίζει εως και σήμερα ν’ ασχολείται με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό (ορεινό τρέξιμο, πεζοπορίες) το θέατρο και το χορό.

Στους κύκλους της διακρίνεται για την αστείρευτη πηγή ενέργειας, την πειθαρχία και την προσήλωσή της σε ό,τι και αν κάνει.

Όραμά της  είναι, να συμβάλλει με τις ιδέες και την εμπειρία της, στην περαιτέρω ανάπτυξη και ανάδειξη του Δήμου Αγίας Παρασκευής, προάγοντας τον αθλητισμό, τις τέχνες, την αγάπη και τον σεβασμό στο περιβάλλον και τις φυσικές ομορφιές του τόπου, ως βασικές αρχές παιδείας και πολιτισμού.

Συγκεκριμένα:

“ Η Αγία Παρασκευή για εμένα είναι η βάση μου. Η αφετηρία,  απ’ όπου ξεκίνησα και πήρα τα  απαραίτητα εφόδια για να εξελιχθώ στον άνθρωπο που είμαι σήμερα.

Πιστεύω ότι είναι ένα μέρος με τις ιδανικές συνθήκες διαβίωσης, για κάθε ηλικία!  Διατηρώντας ακόμα το γνώρισμα της “γειτονιάς”, είναι ένας τόπος ευχάριστος να ζεις και να εργάζεσαι, με  πάρα πολλές ακόμα δυνατότητες εξέλιξης.

Είναι μεγάλη τιμή και χαρά για εμένα,  και εύχομαι να μου δοθεί η ευκαιρία να συμβάλλω με τις γνώσεις και τις εμπειρίες που έχω αποκομίσει ως μητέρα, εκπαιδευτικός και αθλήτρια, στα κοινά προς ώφελος της πόλης μας.”