ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΥΡΙΕ ΜΥΛΩΝΑΚΗ ΟΧΙ «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ»

Είναι συνηθισμένη και παρωχημένη η τακτική ορισμένων υποψηφίων Δημάρχων, αντί να προβάλουν τις δικές τους προτάσεις για την πόλη, να προσπαθούν να υποβαθμίσουν τα έργα μακράς πνοής που πραγματοποιούνται στον Δήμο μας από την Δημοτική Αρχή.

Από την τακτική αυτή, δεν θα μπορούσε να λείψει και ο κ. Γιάννης Μυλωνάκης, παρότι  αυτοπροβάλλεται σαν το δήθεν «νέο» και «ανεξάρτητο».

Ο κ. Μυλωνάκης, προφανώς πανικόβλητος που εφαρμόζουμε το πρόγραμμά μας και επειδή δεν έχει δικό του εκτός από κάτι νεφελώδεις ατάκες, επιτίθεται στο νέο έργο που ξεκίνησε πριν λίγες ημέρες, την ανάπλαση της οδού Ειρήνης.  Ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων τόσο της οδού αυτής όσο και όλης της πόλης πραγματοποιείται και αυτό φαίνεται να  τον ενόχλησε.

Άλλη μια  ανάπλαση κεντρικής οδού της πόλης μας που υλοποιούμε σαν Δημοτική Αρχή, μετά την ανάπλαση των οδών Αγίου Ιωάννου, Δερβενακίων, Ελευθερίου Βενιζέλου, Καραϊσκάκη, Σολωμού, Κυκλάδων και Αιγαίου Πελάγους. Ο κ. Μυλωνάκης διαστρέφει εσκεμμένα την πραγματικότητα, αναφέροντας την ανάπλαση σαν απλή «ασφαλτόστρωση».  Το έργο του Δήμου αφορά σε ολική ανάπλαση των πεζοδρομίων, των ρείθρων, νέο φωτισμό LED,  νέα φύτευση και στο τέλος την ασφαλτόστρωση.

Το έργο που έχουμε πραγματοποιήσει και πραγματοποιούμε, είναι εμφανές: Υλοποιήσαμε την πεζοδρόμηση της κεντρικής μας πλατείας, την ανάπλαση του Σταδίου στο Πάρκο «Σταύρος Κώτσης», ο Παιδικός Σταθμός στα Πευκάκια και ο Βρεφικός Σταθμός στο Κοντόπευκο θα είναι έτοιμοι τον Σεπτέμβριο, ξεκίνησε η ανάπλαση της βίλας Ιόλα για να επαναχρησιμοποιηθεί, ξεκινά άμεσα η κατασκευή της Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης για ΑμεΑ με νοητική στέρηση, η αντικατάσταση του συνόλου του Δημοτικού φωτισμού με νέο τύπου τύπου LED , η ανάπλαση της πλατείας Αγίου Ιωάννου, το Κολυμβητήριο και άλλα μικρότερα αλλά το ίδιο σημαντικά.

Δεν μας φοβίζει η αρνητική διαστρεβλωτική διαφήμιση. Ούτε του κ. Μυλωνάκη των “ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ”, που του συνιστούμε να αλλάξει επικοινωνιολόγο   ούτε κάποιου άλλου. Μάλλον  αυτούς φοβίζει αυτό που γίνεται στην πόλη.

Το Γραφείο Τύπου της Δημοτικής παράταξης «Αγία Παρασκευή η πόλη μας»