ΣΟΥΛΤΑΤΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ (ΤΑΣΟΣ)

Ο Τάσος γεννήθηκε και κατοικεί στην Αγία Παρασκευή από το 1986 και κατάγεται από το Ηράκλειο της Κρήτης.

Αποφοίτησε από το 2οΕνιαίο Λύκειο Αγίας Παρασκευής και ακολούθησε σπουδές στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Κρήτης.

Είναι κάτοχος πτυχίου (BSc) από το τμήμα Management του Αμερικάνικου Κολλεγίου Ελλάδος, DereeCollege,με κατεύθυνση Διοίκηση Επιχειρήσεων και Επιχειρηματικότητα, κι έχει παρακολουθήσει σεμινάρια για την εξέλιξη της ηλεκτρονικής επιχειρηματικότητας.

Δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην Αγία Παρασκευή από το 2007 μέχρι σήμερα σε οικογενειακή επιχείρηση με κρητικά παραδοσιακά προϊόντα και εργάζεται παράλληλα ως ιδιωτικός υπάλληλος σε μεγάλη εταιρεία του κλάδου των τηλεπικοινωνιών.

Έχει διατελέσει τακτικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αγίας Παρασκευής «Αλέκος Κοντόπουλος».

Είναι έγγαμος με τη δικηγόρο Έλενα Κωνσταντινοπούλου, επίσης κάτοικο Αγίας Παρασκευής από τις αρχές της δεκαετίας του ’90.

Ο Τάσος εκπλήρωσε τη στρατιωτική του θητεία στον στρατό ξηράς στο σώμα των Τεθωρακισμένων, και είναι πρώην αθλητής του Γυμναστικού Συλλόγου Νέου Ψυχικού, κάτοχος μαύρης ζώνης και ενός Dan από την Εξεταστική Επιτροπή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Tae-Kwon-Do(ΕΛ.Ο.Τ.).