Αγγελική (Γκέλυ) Τριανταφύλλου

Γεννήθηκα στην Αθήνα στις 14.01.1979, η πρώτη μου αναπνοή συνδέθηκε με τον τόπο, τις ιστορίες και τις παραδόσεις του. Τα πρώτα μου βήματα βόλτες στην παιδική χαρά της Αγίας Παρασκευής, οι πρώτες μου εικόνες εσείς που με γνωρίζεται με το μικρό όνομα Γκελυ.

Μεγάλωσα και φοίτησα στην Αγία Παρασκευή τελειώνοντας Οικονομία και διοίκηση επιχειρήσεων- επιδιώκοντας πάντα “να μην αφήνω τίποτα στην τύχη”.

Η οικογένεια:

Πηγή έμπνευσης και κινητήριος δύναμη σε κάθε νέα πρόκληση, η οικογένειά μου- και τα 2 ανήλικα παιδιά μου. Προέρχομαι από Μονογονεϊκή οικογένεια και γνωρίζω καλά τις προκλήσεις και τον αγώνα που αντιμετωπίζει κάθε οικογένεια.

Με σταθερό σημείο αναφοράς

Όσο κι αν οι καταστάσεις και οι ιδιότητες αλλάζουν, από “μαθήτρια σε εργαζόμενη”, σταθερό σημείο αναφοράς κάθε απόφασης της οικογένειάς μου, πάντα η Αγία Παρασκευή.

Με αγωνία για το μέλλον

Η διεύθυνση κατοικίας μας πάντα βρίσκεται εκεί· το μέλλον των παιδιών μου οικοδομείται επίσης στα Δημόσια σχολεία της Αγία Παρασκευής.

Με κοινωνική  προσφορά

Για το λόγο αυτό, δεν θα μπορούσα να παραμείνω αδιάφορή με τα κοινά, βλέποντας την πόλη που αγαπάμε να αναπτύσσεται και να εξελίσσεται.

H πολιτική:

Η απόφαση να ασχοληθώ πρώτη φορά με τα κοινά. Ως γέννημα θρέμμα στην Αγία Παρασκευή, δεν μένω παρατηρητής στην πόλη που με “έπλασε”, αλλά και ως μόνιμος κάτοικος, μητέρα και σκληρά εργαζόμενή που επιζητά “ασφαλές” έδαφος ποιοτικής ζωής.

Με αναγνώριση

Τρέφοντας θαυμασμό και εκτίμηση στις ικανότητές και το ήθος του, συστρατεύομαι με τον Δήμαρχο, Βασίλη Ζορμπά, ευελπιστώντας να βοηθήσω την παράταξη και τον Δήμο Αγίας Παρασκευής ενεργά με :

Με στόχους

  • Περισσότερο πράσινο και λιγότερα σκουπίδια.
  • Περισσότερους χώρους άθλησης και αναψυχής.
  • Αξιοποίηση και επέκταση της ανακύκλωσης.
  • Βελτίωση των υπηρεσιών καθαριότητας.
  • Αύξηση προσφοράς θέσεων εργασίας

Με όραμα

Θέτουμε τους στόχους και διεκδικούμε το όραμα για όλους όσους τα όνειρά τους εκτυλίσσονται με φόντο την Αγία Παρασκευή, όπου αξίζει κανείς να ζει.

Μια Αγία Παρασκευή ανθρώπινη, εύρωστη και ικανή να παρέχει σε κάθε πολίτη κίνητρα που θα τον αναδείξουν σε πρώτη επιλογή κατοικίας και δράσης.

Χρειάζεται μόνο κοινή δράση ώστε να θεμελιώσουμε ένα λαμπρό μέλλον στο σήμερα!