ΓΙΑΝΝΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΟΥ

Γιάννα Αναστασιάδου
Πολιτικός επιστήμων
Δημοσιογράφος Παρουσιάστρια
Αντιπρόεδρος Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
Μέλος ΔΣ ΠΑΟΔΑΠ και ΣΕΠΕ
Γεννήθηκα στην Αθήνα. Αποφοίτησα από το Η´ Γυμνάσιο Λύκειο Αθηνών, ένα εμβληματικό σχολείο όπου έχω τη χαρά να είμαι πρόεδρος των αποφοίτων του.

Σπούδασα πολιτικές επιστήμες στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και δημοσιογραφία στο Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας.

Πατέρας μου ήταν ο Μίμης Αναστασιάδης, ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ (διετέλεσε και Πρόεδρος των παλαιμάχων της), της Εθνικής  Ελλάδος και της Εθνικής Ενόπλων.  Η μητέρα μου διατηρούσε γκαλερί στην πόλη μας από το 1983. Ήταν η χρονιά που ήρθαμε στην Αγία Παρασκευή.

Εργάστηκα 30 χρόνια στην ΕΡΤ ως παρουσιάστρια και δημοσιογράφος. Συνεργάστηκα με το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου (ΡΙΚ) και έχω στο ενεργητικό μου εκπομπές, ρεπορτάζ, ντοκιμαντέρ και πολυάριθμες ζωντανές παρουσιάσεις.

Σταθμός στην επαγγελματική μου καριέρα ήταν το ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ, όπου γνώρισα  κρυφές γωνιές της πατρίδας μας και έκανα φίλους παντού.

Η συνεχής επαφή με τους ανθρώπους, όλα αυτά τα χρόνια, με έβαλε στο μαγικό κόσμο της επικοινωνίας. Μου έδωσε το κλειδί για να μάθω «να ακούω», να είμαι δημιουργική, γρήγορη και αποτελεσματική.

Έχω δυο γιούς. Τον Γρηγόρη, απόφοιτο μεταπτυχιακού του ΠΑΠΕΙ και τον Δημήτρη, απόφοιτο του Μαθηματικού του ΕΚΠΑ. Είμαι παντρεμένη με τον οδοντίατρο Ανδρέα Γούλια που γνώρισε την πόλη μας πριν 10 χρόνια, την αγάπησε και δραστηριοποιείται εδώ επαγγελματικά.

Αγαπώ την πόλη μου και θεωρώ ότι, με ενσυναίσθηση και εργατικότητα, μπορώ να προσφέρω πολλά στους συμπολίτες μου. Ακολουθώντας τα λόγια του πατέρα μου, που έχασα νωρίς, ψάχνω πάντα το καλύτερο. Για αυτό συμπορεύομαι με τον Δήμαρχο Βασίλη Ζορμπά. Η ευθύτητά του, η εμπειρία του και η εντιμότητά του είναι μερικοί από τους λόγους για τους οποίους συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της παράταξης «Αγία Παρασκευή, η πόλη μας».

Ο κυριότερος λόγος όμως είναι το τεράστιο κοινωνικό του έργο, άγνωστο στους πολλούς, αλλά γνωστό σε όσους το έχουν ανάγκη.

Γιατί για μένα ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.