ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ: ΠΑΛΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ κ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ;

Προ ημερών, ο Γ.Γ. Μεταναστευτικής Πολιτικής, σε συνέντευξή του, αναφέρθηκε στο θέμα της φιλοξενίας λαθρομεταναστών και προσφύγων σε εγκαταστάσεις των Δήμων της Χώρας. Μάλιστα, είχε προαναγγείλει τη λήψη αποφάσεων από την Κυβέρνηση εάν δημιουργείτο πρόβλημα στην Ειδομένη.

Φαίνεται ότι η ώρα πλησιάζει, αφού είναι πια γνωστό ότι το πρόβλημα, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις,  είναι πλέον ανεξέλεγκτο. Ο Δήμαρχος της πόλης μας, κ. Γιάννης Σταθόπουλος, κατά τη συνήθη τακτική του δεν απαντά  στις ερωτήσεις μας στο Δημοτικό Συμβούλιο και «κρύβεται» με διάφορες υπεκφυγές του τύπου «θα δούμε, δεν υπάρχει τίποτε επίσημο» κλπ. χωρίς να εκφράζει οποιαδήποτε άποψη.  Ίσως περιμένει να φθάσουν τα πράγματα στο απροχώρητο, να αποφασίσει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ με τις γνωστές αυταρχικές της μεθόδους, για να καλυφτεί πίσω από αυτές και να μας φέρει πάλι προ δυσάρεστων εκπλήξεων.

Δεν έχουμε καμιά εμπιστοσύνη στον κ. Σταθόπουλο και στη Διοίκησή του. Έχει αποδείξει, με τις μυστικές του συμφωνίες και την παντελή έλλειψη διεκδίκησης στο ζήτημα της λεωφορειογραμμής Β5, ότι δεν είναι άξιος εμπιστοσύνης στην προάσπιση των συμφερόντων του Δήμου και των δημοτών. Ο Δήμαρχος απλά λαμβάνει και διεκπεραιώνει τις εντολές της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ .    

Καλούμε το Δήμαρχο της Αγίας Παρασκευής (το υπογραμμίζουμε) κ. Γιάννη Σταθόπουλο, να συγκαλέσει άμεσα σύσκεψη όλων των Δημοτικών Παρατάξεων, για την ανταλλαγή απόψεων, την ενημέρωση των δημοτών και τη λήψη κοινής, ει δυνατόν, απόφασης για κάθε ενδεχόμενο, πριν βρεθούμε προ τετελεσμένων γεγονότων.

Ο Επικεφαλής της Παράταξης
«Αγία Παρασκευή η Πόλη μας»

Βασίλης Ζορμπάς
πρ. Δήμαρχος