Η “ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ” ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ

Τα μέλη και φίλοι της παράταξης «Αγία Παρασκευή η πόλη μας», συγκεντρώθηκαν στο Café-OPUS, για να κόψουν την Βασιλόπιτα, να ανταλλάξουν ευχές και να διασκεδάσουν. Την Βασιλόπιτα ευλόγησε ο πατήρ Σταύρος Τρικαλιώτης.
Ο επικεφαλής της παράταξης και πρώην δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς, αναφέρθηκε εν συντομία στο έργο της παράταξης όταν ήταν δημοτική Αρχή, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στις πρωτοβουλίες που έλαβε και υλοποίησε στην κοινωνική πολιτική, δημιουργώντας τις Κοινωνικές Δομές του Δήμου. Αναφέρθηκε ακόμη και στη δυναμική πορεία της παράταξής μας μέχρι τις δημοτικές εκλογές του 2019 και στη συνεργασία που πρέπει να υπάρξει μεταξύ όλων των παρατάξεων για την αντιμετώπιση της απραξίας που παρατηρείται  στο Δήμο, τα τελευταία δυόμισι χρόνια.

Την εκδήλωσή μας τίμησαν με την παρουσία τους:

Η βουλευτής της ΝΔ Σοφία Βούλτεψη, Ο Γραμματέας της Γραμματείας Επιστημονικών Φορέων της ΝΔ και πολιτευτής Νίκος Κωστόπουλος, οι πολιτευτές της ΝΔ Ζωή Ράπτη και Μπάμπης Καούκης, ο πρώην δήμαρχος Βασίλης Γιαννακόπουλος, ο πρώην αντιδήμαρχος και δημοτικός σύμβουλος της «Συμμαχίας Ευθύνης» Κώστας Κρητικίδης, ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Λογοθέτης, ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Αγίας Παρασκευής και πρώην αντιδήμαρχος Μανώλης Κωνσταντακόπουλος, ο πρώην Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης Στρατής Γραμματίδης, η πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Εύη Χατζοπούλου, ο πρόεδρος της ΕΝΕΒΑΠ Βασίλης Τσαγκάρης, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Θοδωρής Μπριάνης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Κατοίκων Τσακού Βασίλης Σαββίδης, ο πρόεδρος του Συλλόγου «Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός» Αντώνης Μαυράκης, ο πρόεδος της «ΔΡΑΣΕ» Αυγουστίνος Κάτσαρης, ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της ΑΕΑΠ Γιώργος Πετράκης και Θανάσης Δημακόπουλος, ο πρόεδρος του ΓΣΑΠ Γιώργος Καράμπελας, ο πρόεδρος του Σωματείου «ΠΗΓΑΣΟΣ» Σίμος Αντωνίου, η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Φίλων «ΑΜΕΑ» Ελένη Βασιλειάδου, ο πρόεδρος του Σωματείου «ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ» Γιάννης Πάνου, το μέλος του Δ.Σ. των Σωματείων Βόλεϋ Αθηνών και Ανατολικής Αττικής Ηλέκτρα Αντωνοπούλου-Πανάγου, ο καθηγητής και συγγραφέας Δημήτρης Φωτόπουλος και οι δημοσιογράφοι Νάνσυ Καλαφάτη και Γιώργος Διαμαντίδης καθώς και η τοπική ιστοσελίδα Agia Paraskevi Images, που πάντα καλύπτει τις εκδηλώσεις μας.

Ευχαριστούμε όλους όσοι, με την παρουσία τους, μας δίνουν τη δύναμη να συνεχίσουμε τον αγώνα μας, για να διεκδικήσουμε και να αποκτήσουμε μια καλύτερη πόλη. Μια πόλη που μας αξίζει.

Βασίλης Ζορμπάς

Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αγία Παρασκευή η πόλη μας»

πρ. δήμαρχος Αγίας Παρασκευής