Κοπή Βασιλόπιτας Εργαστηρίων Τέχνης

Η σειρά των Εργαστηρίων Τέχνης του Δήμου, να κόψουν την Βασιλόπιτά τους. Σπουδαστές, καθηγητές και εργαζόμενοι στο χώρο, οργάνωσαν την εκδήλωση. Όταν η παράταξή μας ανέλαβε τη διοίκηση του Δήμου, παρέλαβε τα Εργαστήρια Τέχνης σε ένα καλό επίπεδο και με στοχευμένες κινήσεις τα εξέλιξε ακόμη περισσότερο. Με ενέργειες που τα έκαναν γνωστά στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας (έκθεση στην Τεχνόπολη στο Γκάζι), αναπτύχθηκαν ακόμη περισσότερο και νέοι Σπουδαστές ανέβασαν τον αριθμό τους σε 700 περίπου. Μια σχεδιαζόμενη, για τον τέλος του 2014, έκθεση στην αδελφοποιημένη πόλη του Saint Brieuc στην Γαλλία, δεν πραγματοποιήθηκε από την νέα δημοτική Αρχή. Δυστυχώς, άστοχες και αψυχολόγητες ενέργειες της νέας διοίκησης οδήγησαν σε μαρασμό τα Εργαστήρια Τέχνης. Όπως παραδέχτηκε (για πρώτη φορά) σήμερα ο δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος δημόσια , “τα Εργαστήρια Τέχνης έχουν κάνει κοιλιά”.


Η παράταξή μας παρακολουθεί με αμείωτο ενδιαφέρον τα θέματα του Πολιτισμού και του Αθλητισμού στην πόλη μας, γι΄αυτό ο επικεφαλής μας επέλεξε να είναι απλό μέλος του ΔΣ του ΠΑΟΔΑΠ. Ελέγχουμε, ασκούμε κριτική και συμβουλεύουμε τη διοίκηση, με στόχο να επανέλθουν οι Πολιτιστικές Δομές του Δήμου στο επίπεδο που ήταν πριν αναλάβει η δημοτική Αρχή του Γιάννη Σταθόπουλου και στη συνέχεια να αναπτυχθούν ακόμη περισσότερο. 


Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο επικεφαλής μας Βασίλης Ζορμπάς, η δημοτική μας σύμβουλος Έφη Καψοκεφάλου, η πρώην αντιδήμαρχος Ελευθερία Παπαδοπούλου, τα στελέχη μας Μαριλένα Μουμούρη, Σοφία Οικονόμου, Σίμος Στεριαλής, Νικολέτα Μπελεχρή (πρόεδρος του Συλλόγου Σπουδαστών ΕΤ) και ο οργανωτικός γραμματέας και μέλος του ΔΣ του ΠΑΟΔΑΠ Σπύρος Παπασπύρος

ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ

Γράψτε το σχόλιό σας.
Δώστε το όνομά σας

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.