Η γνώμη σας είναι πολύτιμη, λάβετε μέρος στη δημόσια διαβούλευση για τη Δημοτική Συγκοινωνία Αγίας Παρασκευής

H Δημοτική Συγκοινωνία, που σε άλλους Δήμους λειτουργεί πάρα πολλά χρόνια και σε άλλους δημιουργήθηκε τα 2-3 τελευταία, αποτελεί ανάγκη για την πόλη μας. Ανάγκη, που έχει επισημανθεί στο παρελθόν από συλλογικότητες  και όχι μόνον, της πόλης μας, λόγω και της γεωγραφικής τοποθετήσεως του Δήμου μας, ο οποίος μάλιστα «κόβεται» στην μέση από την λεωφόρο Μεσογείων. Η ανάγκη γίνεται σήμερα επιτακτικότερη, λόγω και της οικονομικής συγκυρίας και του Κράτους και των πολιτών.

Η παρουσίαση αυτή,  αποτελεί προϊόν ομαδικής και πολύμηνης εργασίας. Σκεφθήκαμε ως πολίτες αυτής της πόλης τι θα θέλαμε, λάβαμε υπ΄όψιν μας παλαιότερες επισημάνσεις-προτάσεις και την παρούσα κατάσταση, επισκεφθήκαμε  Δήμους που ήδη λειτουργούν Δημοτική Συγκοινωνία (Ελληνικού-Αργυρουπόλεως, Γλυφάδας κ.α.), πήραμε και τις απόψεις ειδικών. Και καταλήξαμε στην σημερινή  πρόταση, που φυσικά και είναι δυνατόν να υποστεί βελτιώσεις έως ότου εφαρμοσθεί. Εφ΄όσον η πόλη μας εμπιστευθεί τη διοίκηση, θα είμαστε σε θέση από την αρχή της θητείας να κάνουμε άμεσα τις ενέργειες για την υλοποίησή της, αφού ήδη έχουμε στα χέρια μας την προμελέτη αλλά το κυριότερο, έχουμε την πολιτική βούληση.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ ΕΔΩ.

Την παραπάνω πρότασή μας θέτουμε σε δημόσια διαβούλευση, έως το τέλος Σεπτεμβρίου 2018, οπότε και θα δημοσιοποιήσουμε τα αποτελέσματά της. Όποιος επιθυμεί (σύλλογοι, παρατάξεις ή μεμονωμένα άτομα) μπορεί να λάβει μέρος στη διαβούλευση , με προτάσεις ή παρατηρήσεις, με δυο τρόπους: Είτε αποστέλλοντας αυτές στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου  της παράταξής μας agparipolimas@hotmail.gr είτε με την ηλεκτρονική διαβούλευση, ακολουθώντας τις παρακάτω οδηγίες:

  1. Στο τέλος του άρθρου πληκτρολογήστε το όνομα, το email και το σχόλιό σας
  2.  Πατήστε «Δημοσίευση».

Όλα τα σχόλια θα είναι δημόσια.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ

Γράψτε το σχόλιό σας.
Δώστε το όνομά σας

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.