“ΕΠΕΝΔΥΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ”

Στις 21 Φεβρουαρίου, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίας Παρασκευής, η παράταξή μας παρουσίασε δημόσια την πρότασή της για την Παιδεία, με τίτλο “Επενδύοντας στο μέλλον”.

Την πρόταση, είχε επεξεργασθεί και προετοιμάσει η Επιτροπή Παιδείας και Σχολικών Υποδομών της παράταξης, η οποία αποτελείται από τους:

  1. Γιώργο Μαργαρίτη, Μηχανικό, αντιπρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Α΄βάθμιας Εκπαίδευσης, συντονιστή, ο οποίος και την παρουσίασε
  2. Γραικούση Μαρία, Εκπαιδευτικό, με εργασιακή εμπειρία στο Τμήμα Παιδείας του Δήμου.
  3. Δερματά Ιωάννη, Εκπαιδευτικό, διευθυντή του 1ου Γυμνασίου Αγίας Παρασκευής
  4. Μπαλάσκα Θανάση, Εκπαιδευτικό, υποδιευθυντή του 1ου Γενικού Λυκείου Αγίας Παρασκευής
  5. Μπουρλιάσκο Θεόδωρο, Εκπαιδευτικό, πρώην διευθυντή του Επαγγελματικού Λυκείου Αγίας Παρασκευής, πρώην μέλος της Σχολικής Επιτροπής Β΄βάθμιας Εκπαίδευσης
  6. Νεκταρίδη Γιώργο, εκπρόσωπο της παράταξης στη Σχολική Επιτροπή Β΄βάθμιας Εκπαίδευσης, πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων του Ειδικού Σχολείου Αγίας Παρασκευής, μέλος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Αγίας Παρασκευής
  7. Παναγιωτοπούλου Φανή, Εκπαιδευτικό, με θητεία σε Συλλόγους και στην Ένωση Συλλόγων Γονέων Αγίας Παρασκευής, μέλος του ΔΣ των Παιδικών Σταθμών.

Μετά την παρουσίαση, υποβλήθηκαν ερωτήσεις από εκπροσώπους του Τύπου και απαντήθηκαν από μέλη της Επιτροπής. Την παρουσίαση έκλεισε ο επικεφαλής της παράταξης κ. Βασίλης Ζορμπάς, ο οποίος και αναφέρθηκε στις δεσμεύσεις που αναλαμβάνει για το ευαίσθητο θέμα της Παιδείας στην πόλη μας.

Την πρόταση καθώς και τις δεσμεύσεις μας, θα αναρτήσουμε και θα θέσουμε σε δημόσια διαβούλευση, το ταχύτερο.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους, ο αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Πάνος Γκόνης, οι δημοτικοί σύμβουλοι και υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι κ.κ. Βασίλης Γιαννακόπουλος και Γιάννης Σιδέρης, η αντιπρόεδρος και η γραμματέας της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Αγίας Παρασκευής κυρίες Τίτη Τσιαμπίρα και Μαρία Ξυνογαλά, αντίστοιχα, η πρ. πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Αγίας Παρασκευής κ. Εύη Ματιάτου,  το μέλος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας κ. Χριστόφορος Κουφαλιάς, το μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων του Α΄Λυκείου κ. Μαρία Βούτσα, η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων ΑμεΑ κ. Ελένη Βασιλειάδου, η διευθύντρια του 6ου Δημοτικού Σχολείου κ. Μάρθα Σαμαρά, αρκετοί γονείς και ενεργοί πολίτες.

Από τον Τύπο, παρευρέθηκαν η κ. Λένα Μαρκή της ιστοσελίδας “Agia Paraskevi images” και η κ. Βάνα Κοζόκου της εφημερίδας “24 ώρες στα Βόρεια Προάστια”, τις οποίες ευχαριστούμε για τη δημοσιογραφική κάλυψη.

Το Γραφείο Τύπου του δημοτικού συνδυασμού “Αγία Παρασκευή η πόλη μας”