ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΙΡΤΟΓΛΟΥ: ΤΩΡΑ ΤΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ;

Φαίνεται ότι η δημοτική Αρχή του κ. Γιάννη Σταθόπουλου, θα «τα δώσει όλα», στο επικοινωνιακό της παιχνίδι, παραμονές εκλογών.

Στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο έφερε θέμα αγοράς δυο οικοπέδων για να ανεγερθούν (κάποια στιγμή στο μακρινό μέλλον) σχολεία. Μόνο που στον προϋπολογισμό του Δήμου δεν υπάρχουν τα χρήματα για την αγορά τους, «στα χαρτιά» θα αγοραστούν.

Στο Δημοτικό Συμβούλιο της επομένης Πέμπτης, θυμήθηκε ξαφνικά ότι πρέπει να βάλουμε ταρτάν στο γήπεδο του πρώην «Στρατοπέδου Σπυρούδη», να αλλάξουμε τον συνθετικό χλοοτάπητα, να κάνουμε άλλες παρεμβάσεις κλπ.

Σε λίγες ημέρες, θα ανακηρυχτεί επίτιμος δημότης Αγίας Παρασκευής, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαοδικείας κ. Θεοδώρητος. Επιπλέον, μια μικρή πλατεία θα ονομαστεί με το όνομα του ήρωα του αγώνα για την απελευθέρωση της Κύπρου, Ευαγόρα Παλληκαρίδη.

Απ΄όλα έχει η «επικοινωνιακή καταιγίδα» της δημοτικής Αρχής. Σχολεία και αθλητισμό, Εκκλησία και εθνικά ζητήματα (δεν είμαστε πια ΣΥΡΙΖΑ, είμαστε «ανεξάρτητοι»). Ποιος όμως να τους πιστέψει πια, όταν τα θυμήθηκαν όλα αυτά 2 μήνες πριν τις εκλογές; Αυτά μπορούσαν να τα κάνουν και πριν, αν ήθελαν, είχαν 5 χρόνια στη διάθεσή τους. Τώρα τα θυμήθηκαν;

Δημήτρης Χίρτογλου

Αρχιπλοίαρχος ΠΝ ε.α.

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος

«Αγία Παρασκευή η πόλη μας»-Υποψήφιος δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς