ΔΙΟΝΥΣΙΑ (ΝΤΕΝΗ) ΑΔΑΟΥ

Ονομάζομαι Διονυσία Αδαού. Γεννήθηκα στην Αθήνα και είμαι 44 ετών. Ο πατέρας μου, Ζώης, ήταν από το Βαρθολομιό Ηλείας και υπήρξε Αξιωματικός Αεροπορίας. Η μητέρα μου Βασιλική Σφακιανάκη Αδαού είναι κάτοικος Αγίας Παρασκευής από το 1954 και κατάγεται από το Ρέθυμνο Κρήτης.

Αποφοίτησα από το 2ο Γενικό Λύκειο Αγ. Παρασκευής το 1992. Σπούδασα Γραφιστική και εργάζομαι επί 20 έτη στον τομέα της Διαφήμισης και Επικοινωνίας. Τα τελευταία χρόνια μέσω της ειδικότητάς μου ήρθα σε επαφή με πολλούς δήμους ανά την Ελλάδα (επικοινωνία με Δημάρχους – χαρτογράφηση δήμων). Υπήρξα αντιπρόεδρος και υπεύθυνη των πολιτιστικών εκδηλώσεων στο Δημοτικό Λαϊκό Πανεπιστήμιο του δήμου μας.

Στηρίζω την υποψηφιότητα του πρώην Δημάρχου κου Βασίλη Ζορμπά γιατί σήμερα περισσότερο από κάθε άλλη φορά είναι αναγκαία η διαχείριση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης από έναν άνθρωπο με εμπειρία, ήθος, σύνεση και λύσεις για τα δημοτικά μας θέματα. Βιώνοντας τις επιπτώσεις της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης στη χώρα μας συνειδητοποίησα ότι η αδράνεια δεν αποτελεί λύση. Για το λόγο αυτό, αποφάσισα να κινητοποιηθώ κρίνοντας απαιραίτητη την κοινωνική προσφορά.