ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ COVID-19 RAPID TESTS, ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Κατόπιν σχετικού αιτήματος του Δημάρχου Αγίας Παρασκευής, Βασίλη Ζορμπά, ο ΕΟΔΥ ενημέρωσε πως το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2021, από τις 10:00 πμ έως τις 15:00 μμ, στην κεντρική πλατεία της Αγίας Παρασκευής (μπροστά από την Εκκλησία) θα πραγματοποιηθούν έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (Covid-19 rapid tests) από κλιμάκια του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας.

Οι κάτοικοι της πόλης που επιθυμούν να υποβληθούν στους ελέγχους ταχείας ανίχνευσης , πέραν του ότι θα πρέπει να τηρούν τα μέτρα φορώντας συνεχώς τη μάσκα τους και κρατώντας τις απαιτούμενες αποστάσεις, θα πρέπει:

1)Να είναι από 10 ετών και άνω.

2)Να είναι ΠΕΖΟΙ.

3)Να έχουν στείλει πριν την προσέλευσή τους μήνυμα sms στο «13033» με κωδικό μετακίνησης «1».

4)Να έχουν μαζί τους τον ΑΜΚΑ τους, το Δελτίο Ταυτότητάς τους και να δώσουν τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου τους, ώστε να λάβουν το αποτέλεσμα μέσω sms.

5)Σε περίπτωση που καταφτάσουν στην περιοχή πέριξ της κεντρικής πλατείας οδικώς, να έχουν φροντίσει για την νόμιμη και ασφαλή στάθμευση του οχήματός τους, ώστε να μην εμποδίζεται η κυκλοφορία και να προσέλθουν στην πλατεία πεζοί.

Τέλος, θα πρέπει να τονιστεί πως ο Δήμος Αγίας Παρασκευής, καθ’ όλη τη διάρκεια της υγειονομικής κρίσης που βιώνει η χώρα μας, συνεργάζεται άριστα με όλους τους συναρμόδιους θεσμικούς φορείς και λαμβάνει όλα τα προληπτικά μέτρα, με αποτέλεσμα η πόλη να έχει, αναλογικά με τον πληθυσμό της και σε σύγκριση με τους άλλους Δήμους της Αττικής, ελάχιστα κρούσματα. Κάτι που σε πολύ μεγάλο βαθμό οφείλεται και στη σωστή τήρηση των απαιτούμενων μέτρων από τους ίδιους τους κατοίκους της Αγίας Παρασκευής.