ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ, ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ ΤΟ ΝΟΜΟ

parataxi-500x360px

Πρόσφατα, με ανακοίνωσή μας, αναφερθήκαμε στο πολύ σοβαρό ζήτημα της έγγραφης καταγγελίας δημότισσας, κατά της Προέδρου των Παιδικών Σταθμών κ. Μαργαρίτας Δημητρίου-Καβρουδάκη. Σύμφωνα με την καταγγελία, που η Δημοτική Αρχή προσπάθησε να αποκρύψει, η κ. Μαργαρίτα Δημητρίου-Καβρουδάκη διέπραξε πλαστογραφία, αλλοιώνοντας την αίτηση που είχε υποβάλει η δημότισσα-μητέρα. Μάλιστα ήμασταν ιδιαίτερα προσεκτικοί, όπως επιβάλλεται, και δεν υιοθετήσαμε άκριτα την καταγγελία. Ζητήσαμε όμως, λόγω της σοβαρότητάς της, να ζητήσει ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Σταθόπουλος την παραίτηση της Προέδρου, μέχρι να διαλευκανθεί η υπόθεση.

Στο Δημοτικό Συμβούλιο, στις 15 Οκτωβρίου, η ίδια η κ. Δημητρίου-Καβρουδάκη, μη μπορώντας να κάνει διαφορετικά, παραδέχθηκε ότι έκανε ιδιόχειρη παρέμβαση στην αίτηση της καταγγέλλουσας δημότισσας (γεγονός που συνιστά πλαστογραφία). Και όχι μόνο αυτό, αλλά παραδέχτηκε ότι το έκανε και σε άλλη αίτηση. Για να δικαιολογηθεί, χρησιμοποίησε κάποια αστεία επιχειρήματα. Ξεχνώντας ότι σε τέτοιου είδους θέματα, δεν υπάρχει καμία απολύτως δικαιολογία.

Και αντί ο κ. Δήμαρχος, έχοντας και την ομολογία της, να την πάψει αμέσως από τα καθήκοντά της, την δικαιολόγησε και το μόνο που βρήκε να πει ήταν ότι θα έρθει σε επαφή ο ίδιος με τη δημότισσα για να τα «βρουν».

Η αλαζονική Δημοτική Αρχή του κ. Γιάννη Σταθόπουλου αποδεικνύεται ότι συγκαλύπτει πλέον, απροκάλυπτα και χωρίς ντροπή, παράνομες πράξεις των μελών της. Αυτό όμως θα σταματήσει, θέλει δεν θέλει. Καλούμε το Δήμαρχο να προβεί άμεσα στις προβλεπόμενες από το Νόμο και την πολιτική Ηθική ενέργειες. Αλλιώς, είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε εμείς.

Βασίλης Ζορμπάς

Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Αγία Παρασκευή η πόλη μας»

πρ. Δήμαρχος