«Αγία Παρασκευή η πόλη μας»: Νέα Οργανωτική Γραμματέας η Νικολέττα Μπελεχρή-Κυριάκου

Η δημοτική παράταξη «Αγία Παρασκευή η πόλη μας», κατά τη συνεδρίαση των μελών της, εξέλεξε ως νέα Οργανωτική Γραμματέα την κα Νικολέττα Μπελεχρή-Κυριάκου, λόγω λήξης της θητείας του προκατόχου της κ. Σπύρου Παπασπύρου.

Η δημοτική παράταξη «Αγία Παρασκευή η πόλη μας», κατά τη συνεδρίαση των μελών της, εξέλεξε ως νέα Οργανωτική Γραμματέα την κα Νικολέττα Μπελεχρή-Κυριάκου, λόγω λήξης της θητείας του προκατόχου της κ. Σπύρου Παπασπύρου. Συγχαίρουμε τη νέα Οργανωτική Γραμματέα και της ευχόμαστε καλή επιτυχία στα νέα της καθήκοντα.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Eπιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Σπούδασε οικονομικά στην Ανώτατη Βιομηχανική Σχολή Πειραιώς. Στο παρελθόν εργάστηκε ως δημοσιογράφος σε παιδικό περιοδικό, στην αθλητική στήλη. Τώρα εργάζεται στην Α’θμια Εκπαίδευση της Διεύθυνσης Β΄ Αθήνας ως καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής. Είναι μέλος Δ.Σ του Πανελλήνιου Γυμναστικού Συλλόγου και Γενικός Αρχηγός του συλλόγου. Σπουδάζει γλυπτική στα Εργαστήρια Τέχνης του Δήμου Αγίας Παρασκευής και είναι η Πρόεδρος του Συλλόγου Σπουδαστών των Εργαστηρίων Τέχνης Αγίας Παρασκευής. Είναι μέλος του ΔΣ της Δημοτικής Βιβλιοθήκης του Δήμου Αγίας Παρασκευής. Είναι μέλος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών της Π.Ε Β΄Αθήνας «Περικλής». Έχει ποικίλη κοινωνική, καλλιτεχνική και ανθρωπιστική δράση . Είναι παντρεμένη, μητέρα δυο παιδιών, ζει στην Αγία Παρασκευή 29 χρόνια. Το Γραφείο Τύπου της δημοτικής παράταξης “Αγία Παρασκευή η πόλη μας”